Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Χορταστική» ισοπαλία

Ο Αιγινιακός ήρθε 3-3 με τον Τύρναβο, με τους γηπεδούχους να κολλούν για τρίτο εντός έδρας παιχνίδι στην ισοπαλία. Στο 64' είχε αποβολή για τους γηπεδούχους.

 

Ο Αιγινιακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι. Πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων στο πρώτο 45λεπτο. Με τον Πέντα στο 21’ και τον Κιβρακίδη στο 32’. Οι Θεσσαλοί αντέδρασαν. Αρχικά μείωσαν σε 2-1 με τον Φελίπε Ντε Πάουλα στο 48’ και ισοφάρισαν σε 2-2 με τον Τέλλο στο 74’. Απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα από το 64’, όταν ο Δήμου αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Παρά τον παίκτη λιγότερο, ο Αιγινιακός το πάλεψε μέχρι το τέλος. Κατάφερε να προηγηθεί και πάλι στο 85’ με κεφαλιά του Φαμπίνιο, όμως ο Τύρναβος κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Κουρτεσιώτης, διαμορφώνοντας το τελικό 3-3.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Πετκάκης (60' λ.τρ. Μιλόσκοβιτς, 67' Χατζής), Γιαζιτζόγλου, Σαμαράς, Δήμου, Φερνάντες, Μιτρόφ (54' Δεμιρτζόγλου), Φαμπίνιο, Πέντα, Κιβρακίδης, Σίκιμιτς.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Άγγελος Διγκόζης): Καραναστάσης, Σκούπρας, Τέλλος, Σιάτρας, Σαχινίδης, Ντατίδης (67' Καραγιάννης), Ροντρίγκο, Κουρτεσιώτης, Τσούκαλος (46' Γεωργίου), Αντρέ, Φελίπε Ντε Πάουλα (75' Πούτας).

Διαιτητής: Ζούγρας (Κοζάνης)

Βοηθοί: Τσιαμπάζης, Ξενακίδης (Κοζάνης)

Last modified onΚυριακή, 10 Νοέμβριος 2013 20:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep