Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Απόλυτη... Νίκη

Η ομάδα του Βόλου δεν άφησε ευκαιρίες να πάνε χαμένες και επικράτησε 4-0 του Απόλλωνα που τον αδικεί η μεγάλη έκταση του σκορ.

Η Νίκη Βόλου έκανε γκολ τις περισσότερες από τις ευκαιρίες που δημιούργησε, έβγαλε γρήγορα το άγχος από πάνω της και μετά ήρθαν τα εύκολα γκολ και η εκμετάλλευση των λαθών που έκανε η άμυνα του Απόλλωνα. Ο Γέσιτς άνοιξε το σκορ με χτύπημα πέναλτι στο 12ο λεπτό, η Νίκη Βόλου κράτησε το σκορ μέχρι το ημίχρονο σε αυτά τα επίπεδα και δεν άφησε πολλά περιθώρια στους Πόντιους να την απειλήσουν. Μετά την ανάπαυλα ήταν σαφώς πιο αποτελεσματική και οι φιλοξενούμενοι έκαναν αρκετά λάθη που βοήθησαν στο να φτάσει σε αυτή την έκταση το σκορ.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Σοϊλέδης, Ρεπετσάς, Γιώτας, Γέσιτς, Ακασού, Μανουσάκης (58' Αναστασόπουλος), Ισαάκ (78' Χαρτσιάς), Ανιέτε, Τζιώρας (76' Ριβέρα).

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 (Ανδρέας Παντζιαράς): Καρατζιοβαλής, Πιτσόκος, Λιόνης, Μανουσαρίδης, Καπίας, Βέντζιος, Ναλμπάντης, Βλάχος, Αθανασιάδης (81' Παντελιάδης), Λι Κουάντιο (63' Γκουγκουλιάς), Παρμαξίδης (74' Μωυσίδης).

Last modified onΚυριακή, 20 Οκτώβριος 2013 23:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep