Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ζακυνθινή ανατροπή

Οι σκόρερ της Ζακύνθου, Κώστας Οικονόμου και Παύλος Κυριακίδης Οι σκόρερ της Ζακύνθου, Κώστας Οικονόμου και Παύλος Κυριακίδης

Η Ζάκυνθος έκανε το 2x2 στο νησί κερδίζοντας 2-1 τον Πιερικό, που προηγήθηκε στο σκορ αλλά τελικά παρέμεινε χωρίς νίκη.

Πιο αποτελεσματική η Ζάκυνθος αποζημίωσε τους 2.500 φίλους της, που κατέκλυσαν το δημοτικό στάδιο της πόλης, επικρατώντας 2-1 του αξιόμαχου Πιερικού. Η ομάδα της Πιερίας ήταν ανώτερη στο πρώτο μέρος και ιδιαιτέρως απειλητική στις στημένες φάσεις. Μάλιστα ευτύχησε να προηγηθεί στο 39' με τον Κέρι, ωστόσο ο ΑΠΣ απάντησε άμεσα στο 44' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Οικονόμου. Και στην επανάληψη το συγκρότημα του Γιώργου Φοιρού μπήκε πιο δυνατά, απειλώντας δύο φορές, πριν ο Κυριακίδης βάλει μπροστά (2-1, 65') τους νησιώτες κόντρα στη ροή του αγώνα. Από εκεί και πέρα οι παίκτες του Τζιανλούκα Κολονέλο αμύνθηκαν υποδειγματικά κρατώντας το τρίποντο στο Φιόρο του Λεβάντε. Αυτή ήταν η δεύτερη εφετινή νίκη της Ζακύνθου εντός έδρας σε ισάριθμα ματς. Στον Πιερικό από την άλλη, κρατούν τη σχετικά καλή εμφάνιση και κυρίως το πρώτο τους γκολ στο πρωτάθλημα έπειτα από τρία άσφαιρα 90λεπτα.

Οι συνθέσεις:

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Τζιανλούκα Κολονέλο): Ξενοδόχοφ, Οικονόμου, Φωτιάς, Νομικός, Στασινόπουλος, Αποστόλου (40' Κουνσόλο), Κυριακίδης, Πέρελμαν (49' Πετράκος), Νικολόπουλος, Τορεζάνι, Βούκοβιτς (93' Μπίρης).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιώργος Φοιρός): Λαμπάκης, Νίκου, Κρουσταλέλης, Ντόικιτς, Ιασωνίδης, Αποστολίδης (78' Παπατόλιος), Σερέτης, Ιορδανίδης Γ., Ελευθεριάδης (69' Μπρίτο), Μανίκας (59' Στεφανίδης), Κέρι.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το live της αναμέτρησης.

Last modified onΚυριακή, 20 Οκτώβριος 2013 18:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep