Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πέταξαν με νίκη οι «μαυραετοί»

Η Δόξα Δράμας νίκησε 1-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Football League.

 

Σκόρερ των γηπεδούχων ο Διαμαντόπουλος στο 46’. «Κλειδί» στην εξέλιξη του παιχνιδιού αποτέλεσε η αποβολή του Δημόπουλου στο 16’ με απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Στεργιανό. Στο πρώτο μέρος, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, οι Θεσσαλοί έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να πάρουν προβάδισμα στο σκορ, με κορυφαία το δοκάρι του Μπουσινάκη στο 30’. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Καραχάλιος σούταρε, αλλά ο Δαύκος έδιωξε σωτήρια.

Η Δόξα Δράμας είχε νωρίτερα, στο 21’, ευκαιρία στο τετ α τετ με τον Κασσό και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, στο 46’, ήρθε το νικητήριο γκολ για τους «μαυραετούς». Σέντρα του Στεργιανού, ο Διαμαντόπουλος έκανε την προβολή και 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι έκαναν συντήρηση δυνάμεων, έχασαν ευκαιρία με τον Κασσό στο 66’. Η Αναγέννηση προσπάθησε να αντιδράσει, χωρίς όμως ουσία.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Δαύκος, Γελαδάρης (53' Μουδούρογλου), Κασσός (88' Χιντασέλι), Στόικος, Βλασόπουλος, Μπουτζίκος, Μιλένκοβιτς, Διαμαντόπουλος, Περπερίδης, Στεργιανός, Λιαπάκης (76' Μπέκα).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σιαράβας, Γκουγκούδης (84' Γεωργακόπουλος), Δημόπουλος, Κουκούλης, Ρόβας, Καραχάλιος, Μίχος, Γήτας (74' Μπιτέλης), Μπουντούρης, Μπουσινάκης (71' Κρανιώτης), Χλωρός.

Διαιτητής: Συμεωνίδης (Πιερίας)

Βοηθοί: Κύφος, Καραμπούλας (Πιερίας)

Last modified onΔευτέρα, 07 Οκτώβριος 2013 18:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep