Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Έλειψε το γκολ στο Ελ Πάσο

Καλλιθέα και Παναχαϊκή έμειναν στο 0-0, παρότι ευκαιρίες για γκολ είχαν και οι δύο πλευρές.

Ματς με δυνατές μονομαχίες, με εκατέρωθεν ευκαιρίες σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο έγινε στο Ελ Πάσο ανάμεσα σε Καλλιθέα και Παναχαϊκή. Στο πρώτο μέρος οι Αχαιοί είχαν την κυκλοφορία της μπάλας, δεν δημιούργησαν ωστόσο ευκαιρία για γκολ. Αντίθετα η αθηναϊκή ομάδα ήταν εκείνη που έφτασε κοντά στο να ανοίξει το σκορ, με τον Εμβέλε (18', 42'). Για πέναλτι διαμαρτυρήθηκαν οι Πατρινοί με Σιτόε (24'), καθώς και οι «κυανόλευκοι» με Εμβέλε (38').
Και στο δεύτερο μισό η Παναχαϊκή είχε περισσότερη ώρα τη μπάλα στην κατοχή της, αλλά προσπαθούσε ανορθόδοξα να σκοράρει, την ίδια ώρα που η ομάδα του Κριστόφ Βαζέχα αμύνθηκε σωστά. Όσο περνούσε η ώρα τόσο πιο πιεστικό γινόταν το συγκρότημα του Τίμου Καβακά, με καλύτερη ευκαιρία αυτή του Βασιλαντωνόπουλου στο 62'. Η Καλλιθέα επιχείρησε να «χτυπήσει» στην κόντρα επίθεση και είχε καλές στιγμές με Φαγιέ (77') και Γκαλάν (90'+3').

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Κριστόφ Βαζέχα): Κατσούλης, Μουσταφίδης, Παγώνης, Καλαμιώτης, Πίκολο, Χριστοφιλέας, Κατσικογιάννης (46' Φαγιέ), Εμβέλε, Πούλγκα (80' Σταύρου), Χαϊκάλης Καραλής (77' Γκαλάν).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Τίμος Καβακάς): Λαζαρίδης, Παληγεώργος, Λίτσης, Κωστόπουλος, Μπερτέν, Γκαντιάγκα, Φατιόν, Κιάσσος (57' Βασιλαντωνόπουλος), Μαραγκουδάκης, Σιτόε (λ. τρ. Κοντογουλίδης, Ζλάτκοβιτς (72' Μπόζιτς).

Διαιτητής: Σελίμος (Λακωνίας)
Βοηθοί: Παλαμίδας (Λακωνίας), Σαββόγλου (Δυτ. Αττικής)

Last modified onΔευτέρα, 07 Οκτώβριος 2013 19:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep