Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Υπόθεση… μισής ώρας

Η ΑΕΛΚ έπαιξε όσο έπρεπε και με τα τρία γρήγορα γκολ που «καθάρισε» 3-0 τον Φωκικό.

Η δύναμη της έδρας και το έξτρα κίνητρο ώθησε την ομάδα της Λέσβου στο τρίποντο (3-0) απέναντι στον Φωκικό. Η Καλλονή την περασμένη αγωνιστική... έσπασε τα δοκάρια και έμεινε στο 0-0 με τον Βύζαντα, όμως στο ματς της Τετάρτης (24/04) είχε την ουσία και επικράτησε δίκαια ενός αντιπάλου, ο οποίος είχε πολλές απουσίες και κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον. Έτσι, εδραιώθηκε στην επτάδα και πλησίασε τις θέσεις της απευθείας ανόδου.

Ο Φωκικός προσπάθησε πολύ αλλά δεν τα κατάφερε καθώς η διαφορά μέσα στον αγωνιστικό χώρο ήταν αισθητή. Ακόμα και στο δεύτερο ημίχρονο που οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛΚ κατεβασαν το ρυθμό τους και πάλι οι παίκτες του Πέτρου Δημητρίου δεν μπόρεσαν να απειλήσουν σε καμία περίπτωση την εστία του Γιάννη Σιδεράκη.

Στο 3’ ο Μανούσος άνοιξε το σκορ και στο 10’ ο Γκόβας διπλασίασε τα τέρματα της Καλλονής. Το 3-0 διαμόρφωσε στο 26’ ο Λεοζίνιο, ο οποίος στο 85’ είχε εκτέλεση φάουλ στο δοκάρι. Μεγάλος άτυχος ο γκολκίπερ του Φωκικού, Μανιάτης, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο με θλάση στα πλευρά.

ΑΕΛ Καλλονής (Μπάμπης Τεννές): Σιδεράκης, Χωριανόπουλος (51’ Γάλας), Λαμπρόπουλος, Κώτσιος, Αναστασιάδης, Σιλιγαρδάκης, Γκόβας (59’ Κριπιντίρης), Λεοζίνιο, Μανούσος, Κάντζι (66’ Βλαστέλλης), Ντιμπαλά.

Φωκικός (Πέτρος Δημητρίου): Μανιάτης (13’ Γεωργίου), Μαρτίνος, Χαλούλος, Λίτσος, Κωστόπουλος, Αλμπέρτο, Νάστος, Ζαχαρόπουλος, Γουόρντεν (66’ Γεωργουσόπουλος), Θέος (46’ Λουκίνας), Εσόνο.

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΤετάρτη, 24 Απρίλιος 2013 19:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep