Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Φαρμάκι στο 90' από τον «γιατρό»...

Ο Σ. Κωνσταντινίδης ισοφάρισε (1-1) στο 90' για τον Γάζωρο και κέρασε φαρμάκι τον καλύτερο Θρασύβουλο.

Μεγάλη ευκαιρία να αποσπαστεί πέντε βαθμούς από τον Βύζαντα Μεγάρων και ουσιαστικά να... σβήσει την αφαίρεση των τριών βαθμών, έχασε στις Σέρρες ο Θρασύβουλος. Η ομάδα του Βασίλη Βούζα κρατούσε ως το 90' το προβάδισμα όμως ο 36χρονος Σωτήρης Κωνσταντινίδης εκμεταλλεύτηκε μία εκτέλεση πλαγίου και με κεφαλιά στο φινάλε χάρισε την ισοπαλία στον Εθνικό Γαζώρου.

Οι «πράσινοι» της Φύλης μπήκαν αποφασιστικά στο ματς και άνοιξαν το σκορ στο 4' με σουτ του Πάνου. Από εκεί και πέρα έλεγξαν το ρυθμό και με εξαίρεση μία καλή φάση στο 45' (έκοψε πάνω στη γραμμή ο Προβατίδης σουτ του Διαμαντίδη) δεν ένιωσαν απειλή από τους γηπεδούχους. Στην επανάληψη μάλιστα ο Θρασύβουλος άγγιξε σε τέσσερις περιπτώσεις το 0-2, σε όλες όμως ο γκολκίπερ Βαλσαμάκης είχε απάντηση κρατώντας το Γάζωρο μέσα στο παιχνίδι. Οι Σερραίοι ενέτειναν τις προσπάθειες τους στο τελευταίο τέταρτο, έριξαν τις προειδοποιητικές βολές τους στο 77' με τον Γκόγκα και στο 86' με τον Βασίλη Κωνσταντινίδη για να φτάσουν τελικά στην ισοφάριση στην εκπνοή της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις

Εθνικός Γαζώρου (Παναγιώτης Διλμπέρης): Βαλσαμάκης, Κομνηνάκης (67' Β. Κωνσταντινίδης), Μερεσιώτης, Κατσαβάκης, Σαββίδης (48' λ.τ. Γαϊδαρτζής), Γεωργιάδης (46' Σ. Κωνσταντινίδης), Χαριτίδης, Διαμαντίδης, Ναλμπάντης, Νύρλας, Γκόγκας.

Πάγκος: Παπαθανασίου, Β. Κωνσταντινίδης, Σ. Κωνσταντινίδης, Αγγελακάς, Μαχαιρούδης, Γαϊδαρτζής, Κουκόλης.

Θρασύβουλος (Βασίλης Βούζας): Σταυριανός, Βασιλείου, Τζιωρτζιόπουλος, Σύρος, Μπακάλης, Σταυροθανασόπουλος (80' Κακλαμάνος), Βλασόπουλος, Γεωργιάδης (36' Πλαβούκος), Προβατίδης, Πάνος, Αγκόλι (63' Σκόνδρας).

Πάγκος: Χάζλαρης, Σκόνδρας, Πλαβούκος, Σκαμαντζούρας, Κεϊτά, Κακλαμάνος, Αρκουμάνης.

Διαιτητής: Σελεμίδης (Πέλλας)

Βοηθοί: Χαρίτσης, Χούσκογλου (Θράκης)

4ος: Τοπούζης (Θράκης)

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΤετάρτη, 24 Απρίλιος 2013 20:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep