Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ζωνταντός από την άσπρη βούλα!

Με πέναλτι στο 90+4’ ο Πανσερραϊκός «σκότωσε» τον Ηρακλή Ψαχνών και έμεινε ζωντανός στο κυνήγι των play off.

Αμφότεροι έχουν τον ίδιο στόχο, την είσοδο στα μπαράζ ανόδου. Ίσως ο φιλοξενούμενος Ηρακλής Ψαχνών να βολεύονταν και με την ισοπαλία το απόγευμα της Κυριακής (21/04) στις Σέρρες απέναντι στον Πανσερραϊκό. Και μέχρι το 90+2’ πετύχαινε τον στόχο του… Ωστόσο, η «χρυσή» αλλαγή του Μιχάλη Γρηγορίου, ο Σερέκας άλλαξε το ρουν του αγώνα.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων και έπειτα από συνεργασία των Στεφανίδη, Σίμιτς ο Σερέκας κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ – «χρυσάφι» ο Σέρβος, διαμορφώντας το 1-0! Έτσι, τα «λιοντάρια» πανηγύρισαν ένα τρίποντο που τα κρατά ζωντανά στη μάχη της επτάδας, ενώ οι «πράσινοι» έμειναν με την πίκρα της ήττας στο φινάλε και βλέπουν το τρένο να χάνεται…

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Μπριλάκης, Τοντόροφ, Παντελιάδης (76' Τσαούσης), Παρασκευαΐδης, Σιάκκας (72' Τσιμίκας), Κ. Τριανταφύλλου, Γιαννόπουλος (59' Σερέκας), Σίμιτς, Κόντος, Στεφανίδης.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Νίκος Παντέλης): Τόλιος, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Λαμπρόπουλος, Ρούτσης (66' Βανγκέλι), Μπακομήτρος, Α. Σικαλιάς, Μήτσης, Χαϊκάλης (88' Ντελέκος), Γέσιτς, Σέγκος (57' Πούλγκα).

Διαιτητής: Κιριαζίδης (Έβρου)

Βοηθοί: Λιώλιας, Βασιλόπουλος (Έβρου)

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΚυριακή, 21 Απρίλιος 2013 20:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep