Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Επαγγελματική νίκη... απευθείας ανόδου

Ο Παναιτωλικός πέρασε νικηφόρα (3-1) από την έδρα του Θρασύβουλου και παραμένει τρίτος.

Η ομάδα του Αγρινίου δεν εντυπωσίασε στη Φυλή απέναντι στον Θρασύβουλο, αλλά πέτυχε αυτό που ήθελε. Νίκησε 1-3 και έμεινε μόνη στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Το παιχνίδι ήταν πολύ δυνατό. Εξ ου και οι πολλές κάρτες που μοίρασε ο Κιοτζένης. Απλά ήταν πιο ουσιαστικοί οι Αγρινιώτες, που εκμεταλλεύτηκαν τις λιγοστές ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν.

Ο Θρασύβουλος έδειξε ότι δεν είναι τυχαία η πορεία του το τελευταίο διάστημα. Μαχητικό σύνολο, που βέβαια απέναντι στα «καναρίνια» απείλησε περισσότερο με στημένες φάσεις, με τον Τζιωρτζιόπουλο. Οι ελλείψεις του Παναιτωλικού πάντως φάνηκαν στο γήπεδο. Και ο Μπελόν και ο Σφακιανάκης θα έδιναν πολλά παραπάνω στο συγκρότημα του Μάκη Χάβου.

Όμως ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Πρέπει να σημειωθεί ότι από τον Θρασύβουλο έχουν παράπονα από τη διαιτησία. Υποστηρίζουν ότι δεν ήταν πέναλτι αυτό που δόθηκε στον Παναιτωλικό.

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ (Β. Βούζας): Μαρούλης, Τζιωρτζιόπουλος, Σύρος, Βλασόπουλος, Βασιλείου, Σταυροθανασόπουλος (68' Κακλαμάνος), Σερέπας (77' Γεωργιάδης), Πλαβούκος, Προβατίδης, Μπακάλης, Σκόνδρας (46' Πάνος).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μ. Χάβος): Στεφανάκος, Κούσας, Ιωάννου, Μελισσάς, Δάρλας (52' Γκόλιας), Μπακάκης, Μουμίν (87' Σμίλτος), Φαβάλι, Καμαρά (67' Μύγας), Ιορδανίδης, Μπόγιοβιτς.

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΚυριακή, 21 Απρίλιος 2013 19:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep