Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καταδικαστική ισοπαλία

Ο Βύζας έμεινε στο 1-1 με τον Πιερικό και το όνειρο της παραμονής μοιάζει πλέον μακρινό, αφού απομακρύνθηκε και άλλο ο Θρασύβουλος.

Στο 1-1 έμειναν Βύζας Μεγάρων και Πιερικός, σε ένα αποτέλεσμα που μοιάζει να είναι καταδικαστικό για την ομάδα των Μεγάρων, η οποία πλέον βλέπει το χάσμα με τις θέσεις της σωτηρίας να γίνεται μεγαλύτερο και να μην υπάρχουν πολλές ελπίδες για να γυρίσει την εις βάρος της κατάσταση.

Η ομάδα της Κατερίνης προηγήθηκε με ένα ωραίο σουτ του Μανίκα, άντεξε στην πίεση του Βύζαντα και δεν κινδύνευσε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης έντονα. Οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Βύζαντα δεν έφεραν κλασικές ευκαιρίες και το μόνο που κατάφερε ήταν να φτάσει στην ισοφάριση, χωρίς να έχει τόσο μεγάλη σημασία πλέον αυτός ο βαθμός.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Μίλτος Γκόφας): Πουρής, Γρομητσάρης, Νικολόπουλος, Θ. Βλάχος (86' Ζάρκος), Σπαγκής, Κρολ, Λιόλιος, Γκεμίσης, Π. Βλάχος, Αρναρέλης, Χαρτσιάς (46' Πούρνος)

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιώργος Φοιρός): Παπατολίκας, Λαζαρίδης, Ντόικιτς, Νίκου, Αποστολίδης, Μπελόσεβιτς, Ιτσιος, Παπατόλιος, Καθάριος (50' λ.τ. Σεχολάρι), Μανίκας (75' Ανδριόπουλος), Ελευθεριάδης (83' Καραγκούνης).

Last modified onΤετάρτη, 10 Απρίλιος 2013 18:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep