Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Ξεμπούκωμα σωτηρίας

Ο Θρασύβουλος με εννέα γκολ σε δύο αγωνιστικές κάνει βήματα για την παραμονή του στην κατηγορία. Επικράτησε με 4-1 των Γιαννιτσών που πλέον είναι μπροστά του μόλις δύο βαθμούς.

Η ομάδα της Φυλής μέχρι την αναμέτρηση με την Επανομή είχε σημειώσει μόλις δέκα γκολ σε 30 ματς και στα δύο τελευταία βρήκε τον τρόπο να βάλει εννέα και να πάρει σημαντική απόσταση από τον Βύζαντα που τον καταδιώκει. Ο Θρασύβουλος πλέον, με αυτούς τους έξι βαθμούς βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον, έχει πλησιάσει περισσότερο τις ομάδες που είναι πιο ψηλά στην βαθμολογία και μπορεί να βάλει και άλλες ομάδες από κάτω του.

Το γρήγορο γκολ έδωσε ώθηση στον Θρασύβουλο, ο οποίος έφτασε γρήγορα στο δεύτερο γκολ και δεν αγχώθηκε όταν τα Γιαννιτσά μείωσαν και πήγαν με το 2-1 στο ημίχρονο. Με ακόμη ένα γρήγορο γκολ στο δεύτερο μέρος έκανε το 3-1 και το σκορ έκλεισε ο Σταυροθανασόπουλους με κοντινή προβολή.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ (Βασίλης Βούζας): Μαρούλης, Τζιωρτζιόπουλος, Σύρος (81' Σκαμαντζούρας), Βλασόπουλος, Βασιλείου, Σταυροθανασόπουλος, Σερέπας (58' Γεωργιάδης), Πλαβούκος (79' Αγκόλι), Προβατίδης, Πάνος, Σκόνδρας.

ΑΝ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Σάββας Κωφίδης): Καραογλανίδης, Κυριακίδης, Τσιάμης, Σπαθάρας, Σαμαρόπουλος, Σερέτης, Αντρεΐνι (46' Σκαθαρούλης), Καρπαθάκης (64' Καπνίδης), Καρλόπουλος, Άρτσε (81' Σιδηρόπουλος), Ζαγοριανός.

Last modified onΤετάρτη, 10 Απρίλιος 2013 18:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep