Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πάρτυ στο Αγρίνιο

Ο Παναιτωλικός έκανε ό,τι ήθελε στο γήπεδο απέναντι στην Επανομή, σημείωσε τέσσερα γκολ (4-1) στο πρώτο ημίχρονο και μετά σταμάτησε.

Η ομάδα του Αγρινίου χρειαζόταν ένα αποτέλεσμα ψυχολογίας και ένα ματς με πολλά γκολ για να συνεχίσει την πορεία της για την διεκδίκηση της ανόδου στην Super League. H Αναγέννηση Επανομής ήταν από τους αντιπάλους που προσφέρονταν για μια άνετη νίκη, αλλά η εικόνα του Παναιτωλικού στο πρώτο ημίχρονο έφερε ένα άνετο 4-1. 

Σκόρερ οι Σίσιτς (2', 33'), Μπελόν (27'), Μπόγιοβιτς (40'), ενώ για τους φιλοξενούμενους είχε μειώσει με πέναλτι στο 34' ο Μωυσίδης.

Στο δεύτερο μέρος κατέβασε τις μηχανές και έκανε συντήρηση δυνάμεων ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης στα Γιαννιτσά. Οι παίκτες του Παναιτωλικού έχασαν ευκαιρίες και στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ είχαν και ένα δοκάρι με τον Μπελόσεβιτς.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Αραμπατζής, Δάρλας (74' Γκόλιας), Ιωάννου, Κούσας, Τζούνιορ (68' Ιορδανίδης), Μπακάκης, Καμαρά (56' Φαβάλι), Σίσιτς, Μπελόν, Μπόγιοβιτς.

ΑΝ. ΕΠΑΝΟΜΗΣ (Κώστας Βελιτζέλος): Ταταρίδης, Κουλίδης, Κάρταλ, Κουκουλέκης, Μπαλασάς (77' Νομπρέγκα), Παπαστεργίου, Μωυσίδης, Δραγανίδης (46' Μπέκα), Τζανδάρης, Τζόσουα Σίλβα, Αναστασίου.

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΚυριακή, 24 Μάρτιος 2013 17:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep