Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νίκη… επτάδας

Σπουδαίο «διπλό» στην Άμφισσα (2-0) η Νίκη Βόλου, εδραιώνεται στην επτάδα.

Όσες νίκες δεν είχε πανηγυρίσει το τελευταίο δίμηνο η θεσσαλική ομάδα τις κατέκτησε μέσα σε μία εβδομάδα. Μετά το τρίποντο απέναντι στον Βύζαντα Μεγάρων (2-0) οι «κυανόλευκοι» πέρασαν με το ίδιο σκορ και από την έδρα του Φωκικού, εδραιώθηκαν στην πρώτη επτάδα και με την απόδοσή τους, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο έδειξαν ότι είχαν το επιπλέον κίνητρο για να φύγουν νικητές από μία δύσκολη έδρα.

Ο Φλίγκος στο 22’ άνοιξε το σκορ για τη Νίκη Βόλου κόντρα στη ροή του αγώνα και στο 61’ ο Σαμαράς με προβολή «κλείδωσε» την πολύτιμη νίκη για τους Νικιώτες, οι οποίοι στο τελευταίο 10λεπτο είχαν και την αριθμητική υπεροχή λόγω της αποβολής του Λίτσου.

Η ομάδα της Άμφισσας από την άλλη πλευρά πρέπει να βρεί τρόπο να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που έχουν προκύψει με το ρόστερ, αφού 3 ποδοσφαιριστές είναι τραυματίες και δύο έχουν στρατευθεί αφήνοντας μεγάλο κενό πίσω τους. Την επόμενη αγωνιστική ο Φωκικός έχει ρεπό, οπότε και χρόνο για ανασύνταξη.

Φωκικός (Πέτρος Δημητρίου): Γεωργίου, Χαλούλος, Εσόνο (74' Σουλελές), Λίτσος, Κωστόπουλος, Αλμπέρτο, Σκαρίμπας (64' Καραπέτσας), Νάστος, Γκομές, Ταμπάκης (46' Λουκίνας), Γουόρντεν.

Νίκη Βόλου (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Βούρας, Καρατζάς, Ψιάνος, Κοντοδήμος, Σαμαράς, Ριζογιάννης, Σκούφαλης, Παππάς (66' Χατζής), Κυριάκος, Φλίγκος (83' Ουέλινγκτον), Πουρτουλίδης (75' Λαλίν).

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΚυριακή, 24 Μάρτιος 2013 17:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep