Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Ο Θρασύβουλος είναι εδώ!

«Ναυάγιο» οι «Αργοναύτες ηττήθηκαν 1-0 από τον επτάψυχο Θρασύβουλο, που έβαλε «φωτιά» στην υπόθεση - παραμονής.

Σε ένα παιχνίδι που δεν είχε πολλές κλασικές φάσεις ήταν επόμενο πως θα κριθεί στη μια φάση. Η Καβάλα έχασε στο πρώτο ημίχρονο τις δικές της, με τους Κούτεφ, Πάτο, ενώ δεν κατάφερε και στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου να φτάσει στο γκολ.

Από εκεί και πέρα, ο Θρασύβουλος ανέβασε ρυθμό μετά το 65ο λεπτό και πήρε τη νίκη χάρη σε ένα γκολ από στημένη φάση. Ο Σερέπας στο 75' έκανε την σέντρα από την δεξιά πλευρά, η μπάλα πέρασε από όλους και ο Καλαμιώτης με μια ωραία κεφαλιά ψαράκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η Καβάλα στη συνέχεια πίεσε, προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά δεν ήρθε το γκολ. Έτσι, η ομάδα της Φυλής επέστρεψε στις νίκες έπειτα από έξι διαδοχικές ήττες, έδωσε νέο ενδιαφέρον στη μάχη της σωτηρίας και οδήγησε σε... ναυάγιο τα σχέδια των «Αργοναυτών» για είσοδο στα play off!

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ (Στάθης Σταθόπουλος): Σταυριανός, Βασιλείου, Σύρος, Τζιωρτζιόπουλος, Μπακάλης (90' Σούφλας), Σταυροθανασόπουλος (71 Σερέπας), Καλογρίδης (53' Καλαμιώτης), Βλασόπουλος, Προβατίδης, Πάνος, Κακλαμάνος

ΚΑΒΑΛΑ (Νίκος Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Κοτίτσας (22' Πακάλτσης), Καλαγκάνης, Παγώνης, Πλιάγκας, Κάργας (76' Παπαπαδόπουλος), Τριποτσέρης, Χλωρός, Γελαδάρης, Πάτο, Κούτεφ (60' Ντος Σάντος)

Last modified onΚυριακή, 10 Μάρτιος 2013 18:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep