Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Λιοντάρια» επτάδας

Ο Πανσερραϊκός νίκησε δίκαια 2-1 τον Φωκικό, έκανε το 3Χ3 και μπήκε στην επτάδα.

Το ματς έκρυβε κινδύνους. Εξάλλου, η ομάδα της Άμφισσας είχε κάνει αρκετές «ζημιές». Ωστόσο, ο Πανσερραϊκός χάρη στην επιμονή και το πάθος του κατάφερε να κλείσει τον πρώτο γύρο με το απόλυτο των εννέα πόντων στις τρεις τελευταίες στροφές και μπήκε σε τροχιά play off.

Τα «Λιοντάρια» είχαν την πρωτοβουλία στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, πίεσαν για ένα γρήγορο γκολ και στο 20’ ο Στεφανίδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Ο Φωκικός άντεχε στην πίεση, προσπαθούσε να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις, αλλά στο 66’ η λύση ήρθε με κεφαλιά του Γιώργου Παρασκευαΐδη έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κόντου. Τη νίκη για τον Πανσερραϊκό «κλείδωσε» ο Μπανγκουρά σε κενή εστία στο 88’ και στις καθυστερήσεις το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν με τον Ν’ Γκουέμ.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Τοντόροφ, Παντελιάδης, Παρασκευαΐδης, Μπριλάκης, Σιάκκας, Κ. Τριανταφύλλου, Ράνιτς (63' Τσούτσης), Κόντος, Στεφανίδης (62' Ντα Κόστα), Μπανγκουρά.

ΦΩΚΙΚΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Γεωργίου, Χαλούλος, Παπαζούδης, Λίτσος, Ταμπάκης (86' Λουκίνας), Νάστος, Μαρτίνος, Εσόνο (72' Σουλελές), Ν' Γκουέμ, Γουόρντεν.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζούγρας (Κοζάνης)

ΒΟΗΘΟΙ: Κουτζιακουτζίδης, Τσιαμπαζής (Κοζάνης)

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΚυριακή, 10 Φεβρουάριος 2013 19:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep