Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Ο Απόλλων είναι (πάλι) εδώ!

Ο Απόλλων έπαιξε παθιασμένα και νίκησε 2-1 την Παναχαϊκή στη Ριζούπολη.

Ύστερα από μία ισοπαλία και τρεις ήττες, τα χαμόγελα και η ηρεμία επανήλθαν στον Απόλλωνα. Η Ελαφρά Ταξιαρχία νίκησε 2-1 την Παναχαϊκή στη Ριζούπολη, παίζοντας με πάθος. Οι παίκτες του Αλέκου Βοσνιάδη έδειξαν ότι ήθελαν πολύ το τρίποντο και τα κατάφεραν. Θα μπορούσαν να είχαν σημειώσει περισσότερα από δύο γκολ, την ίδια ώρα που η Παναχαϊκή έδειξε για μια ακόμα φορά το κακό της πρόσωπο. Κανείς από τους ποδοσφαιριστές των «κυανόλευκων» δεν υστέρησε. Όλοι έδωσαν ό,τι καλύτερο μπορούσαν και δικαιώθηκαν. Οι Αχαιοί εξακολουθούν να παραμένουν στα χαμηλά πατώματα και θα πρέπει άμεσα να βελτιώσουν την εικόνα τους αν θέλουν να ελπίζουν σε κάτι καλύτερο από τη μάχη για την παραμονή. Γενικά ο Απόλλων ήταν ανώτερος και στα 90 λεπτά. Ειδικά μετά το 2-1 η Παναχαϊκή πανικοβλήθηκε. Κάθε επίθεση του Απόλλωνα μύριζε γκολ. Υπήρξαν στιγμές που οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να αλλάξουν σωστή πάσα από τα δύο μέτρα. Δικαιολόγησε και με το παραπάνω τη θέση της στη βαθμολογία η ομάδα της Πάτρας. Για τους νικητές η επικράτηση σημαίνει πολλά. Το πάθος που ζητούσε όλο αυτό το διάστημα ο μεγαλομέτοχος Σταμάτης Βελλής, αν μη τι άλλο κόντρα στην Παναχαϊκή το είδε.

 

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Απόλλων (Αλέκος Βοσνιάδης): Γουμάγιας, Κιάσσος, Χιντζίδης (46' Διαμάντης), Δεληζήσης, Ιασωνίδης, Τσεμπερίδης, Καμαρά, Φαρινόλα, Καραμαλίκης, Μπάρκογλου (77' Τσιλιγκίρης), Μανιάς (90+1' Κατσίκης).

Παναχαϊκή (Γιώργος Κούτσης): Ανδρούτσος, Τέλλος, Λίτσης (70' Κωνσταντινίδης), Βάντερσον (75' Καραμανλής), Σπίνουλας, Κοιλιάρας Ι. (90' Χοτζάλι), Φατιόν, Ν' Τζιοντό, Κοκκίνης, Σαλαμαστράκης, Βοσκόπουλος.

Διαιτητής: Τοπούζης (Θράκης)

Last modified onΚυριακή, 10 Φεβρουάριος 2013 18:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep