Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Εφιάλτης του ο Βόλος!

Ο Ολυμπιακός Βόλου με… ροπαλιά Σολάκη νίκησε 1-0 τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο.

Για το ματς αυτό είχαν ακουστεί πολλά… Το κλίμα ήταν τεταμένο και η πίεση στον Ηρακλή για νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου μεγάλη. Ωστόσο, στον αγωνιστικό χώρο του Καυτανζογλείου αποδείχτηκε ότι οι Θεσσαλοί ήταν ένα επίπεδο πάνω. Με κεφαλιά του Ηλία Σολάκη στο 17’ πανηγύρισαν την 3η διαδοχική τους νίκη στο πρωτάθλημα, πλησίασαν την 3η θέση σε απόσταση αναπνοής και υποχρέωσαν τον Γηραιό στη δεύτερη ήττα του στο πρωτάθλημα έπειτα από αυτή απέναντι στη Νίκη Βόλου!

Οι «ερυθρόλευκοι» κυριάρχησαν στο πρώτο ημίχρονο, οπότε και άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Σολάκη έπειτα από κόρνερ του Μπρέσκα, ενώ στο 39’ ο Ογκουνσόσο έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής ανέβηκε, δημιούργησε ευκαιρίες, είχε δοκάρι με τον Στεφανίδη στο 71’, αλλά έμεινε στο μηδέν και αποχώρησε κάτω από έντονες αποδοκιμασίες και με τον τεχνικό, Γιάννη Χατζηνικολάου να βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση… Σημειώνεται ότι στο 51’ κακώς ο διαιτητής δεν έδειξε πέναλτι σε ανατροπή του Ογκουνσότο από τον Νατσούρα.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γιάννης Χατζηνικολάου): Χουάντερσον, Νατσούρας, Σουλίδης (63' Στεφανίδης), Παπαστεριανός, Γ' Παληγεώργος (46' Γεωργίου), Τσερκέζος, Κιρόφσκι, Παληγεώργος Χ., Ισάακ, Ουκάρ (85' Φερνάντεζ), Τάι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σάββας Παντελίδης): Γκίτκος, Πετκάκης, Κωστούλας, Γόγολος, Κατσιαρός, Πινδώνης, Τσιάτσιος, Μπρέσκα, Σολάκης (74' Παλαιολόγος), Ογκουνσότο (60' Ανιέτε), Χατζηπαντελίδης (52' Γιενγκά).

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΤετάρτη, 06 Φεβρουάριος 2013 20:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep