Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Ξυπνά ο σοβαρός… Πανσερραϊκός

Ο Πανσερραϊκός πήρε τους τρεις βαθμούς στα Μέγαρα με τον Βύζαντα και συνεχίζει την αντεπίθεση του για το πλασάρισμα στην κορυφή. Ο Πανσερραϊκός πήρε τους τρεις βαθμούς στα Μέγαρα με τον Βύζαντα και συνεχίζει την αντεπίθεση του για το πλασάρισμα στην κορυφή.

Πήρε τρεις βαθμούς στα Μέγαρα και θέλει να χτίσει σερί και να πλησιάσει στην κορυφή της βαθμολογίας τώρα που αρχίζουν τα δύσκολα.

Η ομάδα των Σερρών δεν κινδύνευσε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης, αφού ο Βύζας είχε ανορθόδοξο τρόπο ανάπτυξης και έτσι πήρε τους τρεις βαθμούς που τον βάζουν στο γκρουπ των ομάδων που κοιτάζουν την άνοδο. Τώρα μένει η εντός έδρας αναμέτρηση με τον Φωκικό για να κλείσει ο πρώτος γύρος με ένα ακόμη τρίποντο και να κάνει την αντεπίθεση του στον δεύτερο γύρο.

Το παιχνίδι στην μεγαλύτερη διάρκεια του δεν είχε καλό ρυθμό, έγιναν λίγες φάσεις. Ο Πανσερραϊκός είχε δύο, τρεις καλές ευκαιρίες για να σημειώσει γκολ, αλλά το έκανε σε μια φάση που είχε μαζί του και την τύχη. Από την άλλη, ο Βύζας δεν ανησύχησε σε πολλές περιπτώσεις την άμυνα του Πανσερραϊκού και ίσως να έχει δίκιο σε μια φάση που ο βοηθός σταματά τον Κρολ για οφσάιντ ενώ φεύγει στην αντεπίθεση.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Θύμιος Γεωργούλης): Πουρής, Γρομητσάρης, Χαρτσιάς, Αρναρέλης (72' Θ. Βλάχος), Γκεμίσης, Βλάχος Παν. (77' Μαζιώτης), Δημητρίου, Λιόλιος (85' Πούρνος), Νικολόπουλος, Κρολ, Κορώνης

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Τοντόροφ, Παρασκευϊδης, Μπριλάκης, Παντελιάδης, Τριανταφύλλου Κώστας, Ράνιτς, Ντα Κόστα (69' Γκουγκουλιάς), Τσούτσης (56' Δ. Τριανταφύλλου), Στεφανίδης (46' Κόντος), Μπανγκουρά

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep