Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ο «γιατρός»... πέθανε τον Απόλλωνα!

Στην τρίτη διαδοχική του ήττα υποχρέωσε τον Απόλλωνα ο Εθνικός Γαζώρου, που νίκησε με 1-0.

Στην «κυανόλευκη» μάχη των Σερρών νικητής αναδείχθηκε ο Γάζωρος. Η ομάδα του Παναγιώτη Διλμπέρη κατέκτησε το πρώτο τρίποντο για το 2013, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του «γιατρού», του Σωτήρη Κωνσταντινίδη.

Ύστερα από τέσσερις αποτυχημένες προσπάθειες, οι Σερραίοι έφτασαν στη νίκη, που ελπίζουν να αποδειχθεί η απαρχή για ανάλογη συνέχεια. Μέχρι το λεπτό του γκολ, δηλαδή στο 43' και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για γκολ, ωστόσο οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το πέναλτι που κέρδισαν και με σωστή διαχείρηση κράτησαν το υπέρ τους προβάδισμα. Όσο περνούσε η ώρα ο Απόλλων προσπαθούσε να πιέσει για την ισοφάριση, η οποία δεν ήρθε ποτέ.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και οι νεοαποκτηθέντες δεν έχουν βοηθήσει καθόλου. Βέβαια οι παίκτες του Βοσνιάδη είχαν ορισμένες πολύ καλές στιγμές για την επίτευξη τέρματος, αλλά έχασαν. Τι σημαίνει αυτό; Ότι έμεινε τέσσερα ματς χωρίς νίκη και δίχως γκολ.

 

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Αποστολίδης, Κοσμίδης, Κουκώλης, Καπίας, Νύρλας, Σαββίδης, Διαμαντίδης, Μαχαιρούδης (87' Μουσικάκης), Γαϊδαρτζής (77' Ναλμπάντης), Κωνσταντινίδης Σ. (48' Γεωργιάδης), Κωνσταντινίδης Β.

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Γουμάγιας, Χατζηζήσης (61' Καραδέμητρος), Διαμάντης, Κύργιας, Τσεμπερίδης, Λεοντίου (81' Τσιλιγκίρης), Κιάσσος, Κατσίκης, Φαρινόλα (46' Ντιαλό), Μπάρκογλου, Μανιάς.

 

Διαιτητής: Κιοτζένης Ευάγγελος (Καβάλας)

Last modified onΤετάρτη, 06 Φεβρουάριος 2013 21:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep