Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Άνετη με τους νέους η Καβάλα

Με τους Πάτο, Ν' Ντιαγιέ σε μεγάλα κέφια η Καβάλα ξεπέρασε άνετα (3-0) το εμπόδιο της Επανομής.

Οι προσθήκες των Μπάρι Πάτο, Τενεμά Ν' Ντιαγιέ άλλαξαν πλήρως το πρόσωπο του ΑΟΚ και αυτό φάνηκε στο ματς της Τετάρτης (06/02) με την Αναγέννηση Επανομής. Ο ΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερος των Θεσσαλονικέων και με ένα γκολ σχεδόν κάθε μισή ώρα έφτασε στο άνετο 3-0 και συνέχισε την αναρρίχησή του.

Ο Ν' Ντιαγιέ με κεφαλιά στο 27' άνοιξε το σκορ για τους «Αργοναύτες», στο 57' ήταν η σειρά του Πάτο να χριστεί σκόρερ, με τον Ν' Ντιαγιέ να είναι ο δημιουργός και στο 87' έπειτα από νέα ασίστ του Ν' Ντιαγιέ ο Πλιάγκας διαμόρφωσε το 3-0. Η Επανομή έχει παράπονα για το δεύτερο γκολ (υπήρξαν διαμαρτυρίες ότι η φάση ξεκινά από φάουλ), ενώ ολοκλήρωσε το ματς με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Γκλάμοσακ στο 69'. 

ΚΑΒΑΛΑ (Νίκος Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Παγώνης (54' Ντουτσαρίδης), Γελαδάρης, Μαραγκός, Πλιάγκας, Κάργας, Κότιτσας (65' Πακάλτσης), Κούτεφ (54' Ντος Σάντος), Τάσιτς, Ν' Ντιαγιέ, Πάτο.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ (Κώστας Βελιτζέλος): Ταταρίδης, Γκλάμοσακ, Μπέκα, Τοπούζης, Σαμουηλίδης, Παπαστεργίου, Σικαλόπουλος (63' Νομπρέγκα), Τζόσουα Σίλβα, Ντέιβιντ Σίλβα (85' Μπαλασάς), Μωυσίδης, Κουκουλέκης (62' Νταντάμης).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βουράνης (Λέσβου)

ΒΟΗΘΟΙ: Χατημωϋσιάδης, Εμπλιούκ (Ξάνθης)

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΤετάρτη, 06 Φεβρουάριος 2013 17:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep