Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Επιστροφή Παναιτωλικού!

Με νίκη 2-0 μέσα στη Ριζούπολη και καλό ποδόσφαιρο, η ομάδα του Αγρινίου δείχνει πως πατά καλά στον αγωνιστικό χώρο και έφτασε εύκολα στη νίκη.

Ο Παναιτωλικός σε ένα από τα καλύτερα του φετινά παιχνίδια έδειξε πως έχει το υλικό για να πάρει αποτελέσματα σε οποιαδήποτε έδρα και πέρασε ένα εύκολο απόγευμα μέσα στην Ριζούπολη. Με κινητήριο μοχλό τον Φαβάλι και τον Σφακιανάκη να κάνει πολλά χιλιόμετρα στο κέντρο για να καλύπτει αμυντικά, κυριάρχησε και από εκεί και πέρα η κατάκτηση της νίκης έμοιαζε εύκολη υπόθεση. Ο Μπόγιοβιτς σημείωσε με κεφαλιά το πρώτο γκολ έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Φαβάλι, ενώ πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου σε αντεπίθεση πάλι ο Φαβάλι πήρε την αποβολή του Δεληζήση. Ο Παναιτωλικός κατέβασε ρυθμούς, έχασε έδαφος στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν κινδύνευσε από τον Απόλλωνα. Σε μια αντεπίθεση, ο Φαβάλι πάλι άνοιξε την άμυνα των γηπεδούχων, ο Αρπαμπατζής έκανε την σέντρα και ο Κούσας την κεφαλιά για το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κοτταράς, Κιάσσος, Χιντζίδης, Ντόε, Δεληζήσης, Τσεμπερίδης, Τσιλιγκίρης (46' Φαρινόλα), Καμαρά, Καραμαλίκης (80' Ντιαλό), Μπάρκογλου, Μανιάς

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Τακίδης, Αραμπατζής, Ιωάννου, Κούσας, Μελισσάς, Σίλβα Τζούνιορ, Σφακιανάκης, Φαβάλι, Μπελόν (83' Ιορδανίδης), Σίσιτς (92' Μύγας), Μπόγιοβιτς (73' Κουτσοσπύρος)

Last modified onΚυριακή, 03 Φεβρουάριος 2013 20:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep