Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

H τύχη είναι με τους δυνατούς!

Ο χειρότερος φετινός Εργοτέλης λυτρώθηκε (1-0) στο 86’ απέναντι στη μαχητική Παναχαϊκή.

Ένας αγνώριστος – σε σχέση με προηγούμενα ματς – Εργοτέλης και μία μαχητική Παναχαϊκή έκαναν την εμφάνισή τους την Κυριακή (03/02) το απόγευμα στο Παγκρήτιο. Η έκπληξη, λοιπόν, δεν ήθελε πολύ να γίνει. Οι Αχαιοί με έξυπνη τακτική πάλεψαν απέναντι στον πρωτοπόρο, τον έσπρωξαν σε πολλά λάθη και «χλωμή» εμφάνιση, ενώ στο 53’ θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ με το δοκάρι του Θανάση Τέλλου.

Ωστόσο, η… τύχη είναι με τους δυνατούς και αυτό αποδείχτηκε στο 86’, στη μία και μοναδική αξιόλογη ευκαιρία των γηπεδούχων! Ο Άγγελος Χαντί πέρασε τη μπάλα πάνω από αντίπαλο, συνδυάστηκε με τον Ουέλινγκτον και με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το 1-0 και άυξησε ακόμα περισσότερο τη διαφορά από την 4η θέση!

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σίνισα Γκόγκιτς): Αθανασίου, Γεωργίου, Τζανακάκης (66' Ρέντζας), Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Ρομάνο, Λαμπίν (81' Χρυσοφάκης), Μπουχαλάκης, Χαντί, Ουέλινγκτον, Ζαχόρα (62' Ευαγγέλου).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Γιώργος Κούτσης): Ανδρούτσος, Γ. Κοιλιάρας, Βασιλαντωνόπουλος (88' Κωνσταντινίδης), Σπίνουλας, Τέλλος, Λίτσης, Βάντερσον, Καραμανλής, Κοκκίνης (88' Σαλαμαστράκης), Φατιόν, Γκούρτσας.

Διαιτητής: Γκράνας (Ξάνθης).

Βοηθοί: Δηλγεράκης (Δράμας), Καραβασίλης (Καβάλας).

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΚυριακή, 03 Φεβρουάριος 2013 20:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep