Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Από τριάρα σε τριάρα η Νίκη!

Η ομάδα του Βόλου δείχνει ότι στα εντός έδρας παιχνίδια είναι πανίσχυρη: 3-1 την Παναχαϊκή!

 

Συνήθεια τείνει να καταστήσει τις τριάρες στο Πανθεσσαλικό η Νίκη Βόλου. Έπειτα από αυτές με Πανσερραϊκό και Παναιτωλικό, ήταν η σειρά της Παναχαϊκής να υποταχθεί στους «κυανόλευκους», οι οποίοι με το 3-1 σε βάρος των Αχαιών έπιασαν τον Απόλλωνα στην κορυφή της Football League.

Τα πολύ γρήγορα γκολ των γηπεδούχων (6' Κυριακός, 11' Σαμαράς) τους βοήθησαν να πάρουν τα πάνω τους και παρά τη μείωση του σκορ, με τον Γκούρτσα στο 45', στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Στέλιου Μανωλά συνέχισαν να είναι καλύτεροι. Δεν απειλήθηκαν και προσπάθησαν για ένα τρίτο γκολ, που ήρθε στο 88' με τον Φλίγκο. Η Παναχαϊκή ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς στο 81' αποβλήθηκε ο νεοαποκτηθέντας Ν' Τζιόντο.

 

Νίκη Βόλου (Στέλιος Μανωλάς): Bούρας, Ψιάνος, Κοντοδήμος, Σαμαράς, Βέρτζος, Ριζογιάννης (70' Καρατζάς), Πουρτουλίδης, Σκούφαλης (62' Φλίγκος), Τάντιτς (76' Ουέλινγκτον), Κυριάκος, Λαλίν.

Παναχαϊκή (Γιώργος Κούτσης): Πίτκας, Σπίνουλας, Καραμανλής, Γ. Κοιλιάρας, Ντίνας, Άντονι, Γκούρτσας, Βοσκόπουλος (21' λ.τ Βασιλαντωνόπουλος), Παμπόε (42' Ν' Τζιοντό), Κοκκίνης, Ολίσε.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φωτιάδης (Καστοριάς)
ΒΟΗΘΟΙ: Λαφαντζής (Πιερίας),Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας)


Πατήστε ΕΔΩ και θυμηθείτε τη λεπτό προς λεπτό εξέλιξη του αγώνα.

 

Last modified onΚυριακή, 20 Ιανουάριος 2013 18:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep