Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τον γλίτωσε ο Πάτρικ...

Ο Πάτρικ Ογκουνσότο έσωσε τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Σούλη Παπαδόπουλο απέναντι στο... τρένο των Ψαχνών.

Ο Ολυμπιακός γνώριζε ότι για να συνεχίσει την αντεπίθεσή του έπρεπε να διακόψει το απίστευτο σερί 13 αγωνιστικών του Ηρακλή Ψαχνών. Ωστοσο, οι μνήμες ήταν άσχημες για τον Σούλη Παπαδόπουλο, που δεν ήθελε να βρεθεί σε δύσκολη θέση στο συγκεκριμένο γήπεδο για τρίτη διαδοχική επίσκεψη. Αυτές οι μνήμες, λοιπόν, ζωντάνεψαν στο 64' με τον νεοαποκτηθέντα στόπερ Δήμου να σημειώνει το δεύτερο γκολ του σε τρεις εμφανίσεις!
Ωστόσο, οι Θεσσαλοί δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Ο Πάτρικ Ογκουνσότο πέρασε ως αλλαγή και στο 79' βρήκε δίχτυα για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι και γλίτωσε τους «ερυθρόλευκους»...

Σημειώνεται ότι το ματς διεξήχθη σε κατάμεστες εξέδρες, παρουσία περίπου 2.000 φίλων του Ηρακλή Ψαχνών και περίπου 600 του Ολυμπιακού Βόλου. Οι γηπεδούχοι του Γιώργου Βαζάκα μπορεί να ήθελαν το τρίποντο απέναντι στην πρώην ομάδα του, όμως η ισοπαλία τον διατήρησε για 14η αγωνιστική αήττητο και πάντα κοντά σε τροχιά απευθείας ανόδου.

Ηρακλής Ψαχνών (Γιώργος Βαζάκας): Σικαλιάς, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Δήμου, Μήτσης, Ρούτσης, Λιόσης, Σεοταχούλ (67' Χαϊκάλης), Αμέντολα (46' Βανγκέλι), Μπαράνκος (87' Μπακομήτρος), Σέγκος.

Ολυμπιακός Βόλου (Σούλης Παπαδόπουλος): Γκίτκος, Κατσιαρός, Γόγολος (43' Παλαιολόγος), Γκότοβος, Καρράς, Μπολάτι, Τσιάτσιος, Μπρέσκα, Γιενγκά, Μπακαγιόκο (70' Σολάκης), Ογιαρμπίδε (46' Ογκουνσότο).

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΚυριακή, 20 Ιανουάριος 2013 17:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep