Έβγαλαν τα μάτια τους

Αιολικός και ΠΟΤ Ηρακλής έμειναν στο 1-1 στην πρεμιέρα των πλέι άουτ.

Με ισοπαλία (1-1) στην Αριδαία ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στα πλέι άουτ ο Αιολικός και ο ΠΟΤ Ηρακλής. Οι Θεσσαλονικείς δεν μπόρεσαν να επαναλάβουν ό,τι και στην αυλαία της κανονικής περιόδου και με το αποτέλεσμα αυτό είδαν να μειώνεται η διαφορά από τη ζώνη υποβιβασμού στον πόντο.

Η ομάδα της Μυτιλήνης έδειξε βελτιωμένη σε σχέση με το φινάλε της κανονικής σεζόν, όμως η επιλογή της να παίζει στην Αριδαία κεκλεισμένων εκτός απροόπτου θα της στοιχίσει. Αυτή τη στιγμή είναι στο -4 από τη ζώνη σωτηρίας.

Στο 14' ο Κούστα εκμεταλλεύτηκε την τραγική αντίδραση της άμυνας και έκανε το 0-1, ενώ στο 29' ο Ενομό από πάσα του Γιοκέ διαμόρφωσε το 1-1. Δοκάρι είχε ο Κούστα στο 70'.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΙΟΛΙΚΟΣ - ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ 1-1
Σκόρερ: 29' σουτ Ενομό - 14' σουτ Κούστα
Δοκάρι: 70' Κούστα

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Θωμάς Γράφας): Ντόκιτς, Καρανίκας, Ουνγιαλίδης, Ιγκνιάτοβιτς (64' λ.τρ. Τριανταφύλλου), Κολλαράς, Μπαλογιάννης (70' Νούλας), Γιοκέ, Ενομό, Μπενίτεζ, Τριανταφυλλάκος, Σαραντίδης (80' Σινγκ).

ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Παλαβράκης, Βιτλής, Νεοφυτίδης (62' Πατράλης), Γκμπενιόν, Χειρίτραντας (46' Κωστόπουλος), Χρουσιέλ, Έμπο, Ισνάλδο (67' Τόρες), Αρόγιο (62' Κουντουριώτης), Γκερμούς (46' Σπυρίδης), Κούστα.

Διαιτητής: Κακουλίδης (Θράκης)
Βοηθοί: Μίχος (Λάρισας), Σακάλογλου (Καβάλας)

Last modified onΚυριακή, 24 Μάρτιος 2024 17:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep