Άντεξε στη Νίκαια ο Γιούχτας

Ο Ιωνικός έχασε πέναλτι με τον Ντάουντα και έμεινε στο 0-0 και στο -14 από την κορυφή.

Τον πόντο που τον έφερε στο +1 από την τελευταία θέση απέσπασε ο Γιούχτας στην έδρα του Ιωνικού και πλέον αρκείται στην ισοπαλία στην αυλαία κόντρα στον Τηλυκράτη για να μπει στα πλέι άουτ. Οι γηπεδούχοι από την άλλη πλευρά «πέταξαν» δύο ακόμα πολύτιμους βαθμούς και έμειναν στο -14 από την 1η θέση.

Ο τερματοφύλακας Πρινιωτάκης ήταν ο πολυτιμότερος για τους φιλοξενούμενους με τις επεμβάσεις του. Κορυφαία εξ αυτών η απόκρουση στην εκτέλεση πέναλτι του Ντάουντα. Η παράβαση δόθηκε στο 61' για ανατροπή του Ροντρίγκεζ από τον Θεοδωράκη. Ο Γιούχτας έπαιζε από το 67' με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μπουτσάκη, αλλά και πάλι ο Ιωνικός δεν μπόρεσε να φτάσει στο γκολ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΙΩΝΙΚΟΣ - ΓΙΟΥΧΤΑΣ 0-0
Χαμ. πέν.: 61' Ντάουντα
Κόκκινη: 67' Μπουτσάκης

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Γκέλιος, Τασουλής, Σαλίνας (82' Δρίτσας), Ντάουντα, Γιακουμάκης (70' Πογοσιάν), Γκοράνοφ, Δ. Γκίνη, Οικονομόπουλος, Σόουζα, Γουακάσο (70' Οικονομίδης), Ροντρίγκεζ (82' Λινάρδος).

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Κώστας Ανυφαντάκης): Πρινιωτάκης, Τσίρης, Τζανής, Θεοδωράκης, Πολυχρόνης (90' Ρ. Γκίνη), Δασκαλάκης, Λώλης, Μπουρσέλης (65' Βρεττός), Μπουτσάκης, Κωστανάσιος (90' Μπρους) Αλεξόπουλος (65' Ροβίθης).

Διαιτητής: Ντάουλας (Δυτ. Αττικής)
Βοηθοί: Μαραθωνίτης, Μητροφάνης (Αθήνας)

Last modified onΚυριακή, 03 Μάρτιος 2024 17:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep