Πήρε τον πρώτο «τελικό»

Ο Τηλυκράτης νίκησε 2-0 τον Παναθηναϊκό Β και πάει στην Κρήτη για τον «τελικό» αποφυγής του απευθείας υποβιβασμού.

Ζωντανός στη διεκδίκηση μίας θέσης στα πλέι άουτ παραμένει ο Τηλυκράτης. Η ομάδα της Λευκάδας επικράτησε στο Αγρίνιο του Παναθηναϊκού Β 2-0, μείωσε τη διαφορά από τον Γιούχτα στον πόντο και πλέον θέλει μία ακόμα νίκη κόντρα στους Κρητικούς εκτός έδρας για να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό.

Οι τυπικά γηπεδούχοι στο 38' είχαν δοκάρι με τον Φοφανά και στο 42' ο Ντοναλντόνι με κεφαλιά έκανε το 1-0. Ο ίδιος στο 44' με σουτ εκτός περιοχής διαμόρφωσε το αποτέλεσμα. Ο Παναθηναϊκός Β έβγαλε αντίδραση, αλλά στο 84' και το 90'+2 οι προσπάθειες των Ταβάρες, Νταμπίζα αντίστοιχα είχαν κατάληξη στο δοκάρι.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β 2-0
Σκόρερ: 42' κεφ., 44' σουτ Ντοναλντόνι
Δοκάρι: 38' Φοφανά - 94' Ταβάρες, 90'+2' Νταμπίζας

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ (Φάνης Γκέκας): Παρδαλός, Ζδράβος, Γιαννιώτης, Χατζητερζόγλου, Ρίζος, Τέρζι (46' Τεγούσης), Σπανουδάκης (69' Λαζαρίδης), Μπελεβώνης, Φοφανά (88' Ρουγκάλας), Νιφορόπουλος (46' Κόκκορης), Ντοναλντόνι (78' Μακρυδάκης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β (Σωτήρης Αντωνίου): Ξενόπουλος, Λάμψιας, Σιδεράς, Κάτρης (57' Φικάι), Μαρτίνης, Φρόκου (57' Κρυπαράκος), Αθανασακόπουλος, Σαρδέλης, Κυριόπουλος (57' Μαντσίνι), Καλοσκάμης (46' Ταβάρες), Μπιλάλ (74' Νταμπίζας).

Διαιτητής: Κουκουράκης (Χανίων)
Βοηθοί: Κομισοπούλου (Χανίων), Παπαδόπουλος (Πειραιά)

Last modified onΚυριακή, 03 Μάρτιος 2024 17:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep