Ανώτερη της Νίκης η ΑΣΑ

Η Αναγέννηση Καρδίτσας πανηγύρισε εκτός έδρας νίκη (2-1) στη Νεάπολη και «κλείδωσε» την παρουσία της στα πλέι άουτ.

Από τις 6 Απριλίου 2023 είχε να πανηγυρίσει εκτός έδρας τρίποντο η Αναγέννηση Καρδίτσας και φέτος είχε απολογισμό 0-4-5 με μόλις 3 γκολ ενεργητικό. Το αρνητικό σερί, όμως διακόπηκε τη Δευτέρα (26/02) στη Νεάπολη. Η ΑΣΑ ήταν ανώτερη της Νίκης Βόλου, επικράτησε 2-1 και εξασφάλισε και μαθηματικά την παρουσία της στα πλέι άουτ.

Η Νίκη Βόλου δεν έπιασε καθόλου καλή απόδοση και συνεχίζει να ψάχνει 2 βαθμούς για να κατακτήσει και μαθηματικά ένα εισιτήριο στα πλέι οφ. Η ΑΕΚ Β, άλλωστε, είναι στο -7 και έχει να δώσει 3 ακόμα παιχνίδια.

Στο 7' από κάθετη του Κορέλα ο Κονίγλιο βγήκε τετ α τετ με τον Γκαραβέλη και έκανε το 0-1, ενώ στο 14' λίγο έλειψε ο Ανδρέου να βρει δίχτυα σε τετ α τετ. Στο 17' η γηπεδούχος έχασε ευκαιρία όταν από κόρνερ του Πολίτη ο Μπαχανάκ με κεφαλιά ανάγκασε τον Γκέκα σε απόκρουση, με τη μπάλα να προσκρούει στο δοκάρι. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου η ΑΣΑ έκανε το 0-2 με πλασέ του Βερνάρδου.

Η Νίκη Βόλου προσπάθησε να βγάλει αντίδραση στο δεύτερο 45λεπτο, αλλά μόνο μετά την αποβολή του Σκόνδρα στο 74' άσκησε μεγαλύτερη πίεση. Τελικά το 1-2 ήρθε στο 86'. Ο Γκέκας απέκρουσε τη μπάλα σε σουτ του Μιράντα και στην επαναφορά ο Πέττας βρήκε δίχτυα με σουτ. Ένα λεπτό μετά οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για ανατροπή του Πέττα, αλλά ο διαιτητής δεν είδε παράβαση.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1-2
Σκόρερ: 86' σουτ Πέττας - 7' σουτ Κονίγλιο, 45'+1' σουτ Βερνάρδος
Δοκάρι: 17' Μπαχανάκ
Κόκκινη: 74' Σκόνδρας

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Γαβριηλίδης (46' Παναγιωτίδης), Μπαχανάκ (59' Αναστασίου), Ανδρέου, Στίκας, Κυριακίδης, Λίταινας (46' Τοπαλίδης, 79' Πέττας), Κρητικός (59' Μακατσάρια), Μιράντα, Πολίτης, Κάσσος.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Τυριακίδης): Γκέκας, Ντουμάνης (61' Κορέλας), Ανδρικόπουλος, Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Γκόλιας, Κορέλας (61' Παπαδάκος), Σαλαμούρας, Βερνάρδος (90' Στασινόπουλος), Μπούζας (73' Κέρθι), Κονίγλιο (90' Ζάγγος).

Διαιτητής: Φουστάνας (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Τοροσιάδης, Μποζατζίδης (Μακεδονίας)

Last modified onΔευτέρα, 26 Φεβρουάριος 2024 16:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep