Το κάστρο του Διαγόρα

Οι Κυανέρυθροι νίκησαν (2-1) στη Ρόδο και την Athens Kallithea και έπιασαν την Καλαμάτα στην 3η θέση.

Νέο αποφασιστικό βήμα για το πλασάρισμα στην πρώτη 5άδα του Β' ομίλου έκανε το Σάββατο (02/12) ο Διαγόρας Ρόδου. Οι Κυανέρυθροι πανηγύρισαν το 4ο φετινό τρίποντο στην έδρα τους σε ισάριθμα ματς και με τη νίκη (2-1) κόντρα στην Athens Kallithea έπιασαν την Καλαμάτα στην 3η θέση της βαθμολογίας. Η επιτυχία αυτή αφιερώθηκε στον τερματοφύλακα Βασίλη Σηφάκη που έσπασε το πόδι του στο ματς με την Παναχαϊκή.

Οι φιλοξενούμενοι προέρχονταν από σερί 3 νικών. Είχαν την ευκαιρία να πατήσουν, έστω προσωρινά, στην πρώτη θέση, αλλά κνδυνεύουν να δουν τη διαφορά από τα Χανιά να μεγαλώνει. Ήταν η 2η φετινή ήττα για την αθηναϊκή ομάδα.

Το σκορ για τον Διαγόρα Ρόδου άνοιξε ο Ιγκνγιάτοβιτς στο 8' με δυνατό σουτ, ενώ στο 69' ο Μανιάς με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Λούκιτς έκανε το 2-0. Η Athens Kallithea μείωσε στο 88' με κεφαλιά του Λουκίνα έπειτα από κόρνερ του Μουστακόπουλου.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ - ATHENS KALLITHEA 2-1
Σκόρερ: 8' σουτ Ιγκνιάτοβιτς, 69' κεφ. Μανιάς - 88' κεφ. Λουκίνας

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Θωμάς Γράφας): Αυγερινός, Τσάβος (64' Αρίας), Μανωλάκης, Δημητρίου, Ιγκνιάτοβιτς, Μασούρας, Μουντές, Τσιαντούλας, Αντεσίνα (23' λ.τρ. Λούκιτς, 79' Σταματούλας), Πάρντο, Μανιάς.

ATHENS KALLITHEA (Αλέκος Βοσνιάδης): Κότσαρης, Μπουλούλης, Μανθάτης (68' Ποζατζίδης), Μεχίας, Ρομαό, Μουστακόπουλος, Σίλβα, Κυνηγόπουλος (62' Βασιλόγιαννης), Τσιντώνης (84' Βερτάινεν), Μασιέλ (62' Ματίγια), Λουκίνας.

Διαιτητής: Ντάουλας (Δυτ. Αττικής)
Βοηθοί: Δ. Βεργέτης (Αργολίδας), Παγουρτζής (Πειραιά)

Last modified onΣάββατο, 02 Δεκέμβριος 2023 17:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep