Ξεκόλλησε από την ουρά η ΑΕΚ Β

Οι Κιτρινόμαυροι νίκησαν 1-0 τον Καμπανιακό στο Σεραφείδειο, πανηγύρισαν έπειτα από δύο μήνες και αναρριχήθηκαν στη 10η θέση του Α' ομίλου.

Τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα της Super League 2 και πρώτη έπειτα από δύο μήνες κατέκτησε η ΑΕΚ Β την Πέμπτη (30/11) σε εξ αναβολής ματς της 9ης αγωνιστικής στο Σεραφείδειο. Η ομάδα του Νίκου Κούστα επικράτησε 1-0 του Καμπανιακού, ξεκόλλησε από την ουρά της κατάταξης και αναρριχήθηκε στη 10η θέση και στο +4 από τον ουραγό Απόλλωνα Πόντου.

Ο Καμπανιακός είχε για πρώτη φορά στον πάγκο του τον προπονητή Γιώργο Αμανατίδη, αλλά δεν απέφυγε την 4η διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα. Με απολογισμό 2-0-7 είναι στο +1 από τη θέση που οδηγεί απευθείας στη Γ' Εθνική. Η ΑΕΚ Β, η οποία χρωστά και το παιχνίδι με την Κοζάνη, είχε πανηγυρίσει ξανά στις 30 Σεπτεμβρίου (3-0 την ΑΕΛ) και μόλις για 2η φορά φέτος κράτησε το μηδέν παθητικό.

Η ΑΕΚ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο 45λεπτο και δεν απειλήθηκε καθόλου από τους φιλοξενούμενους. Μπήκε σε θέση οδηγού στο 35' με πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Ζίνι. Η παράβαση είχε υποδειχθεί ένα λεπτό πριν όταν σε αντεπίθεση από δεξιά ο Κάτσικας ανατράπηκε από τον Προσκυνητόπουλο. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Κοντορουχάς δεν μπόρεσε να βρει στόχο και να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΕΚ Β - ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ 1-0
Σκόρερ: 35' πέν. Ζίνι

ΑΕΚ Β (Νίκος Κούστας): Θεοχάρης, Ραντόνια, Πήλιος, Χρυσόπουλος, Γεμπόα, Λαμαράνα, Φοφανά, Κάτσικας (78' λ.τρ. Κορομηλάς), Κοντορουχάς (90'+5' Πανεράς), Χριστόπουλος (83' λ.τρ. Κοσίδης), Ζίνι (46' Ανδρικόπουλος).

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Αμανατίδης): Κασαπίδης, Π. Καθάριος (46' Σαρβανίδης), Φροσύνης (29' λ.τρ. Προσκυνητόπουλος), Παπαστεριανός, Μπούσης, Έππας (77' Ταΐρης), Ν. Καθάριος (77' Μάνιος), Γαρύφαλλος (86' Παπακωνσταντίνου), Τότσκα, Πόζογλου, Γιουκούδης.

Διαιτητής: Μπαλαχούτης (Πειραιά)
Βοηθοί: Μαυροκορδόπουλος (Αργολίδας), Κακαφώνης (Αχαΐας)

Last modified onΠέμπτη, 30 Νοέμβριος 2023 15:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep