Προσαγωγή και... γκέλα

Τα Χανιά δεν κατάφεραν να νικήσουν (1-1) τον Ο.Φ. Ιεράπετρας. Για «ζούγκλα» κάνουν λόγο οι φιλοξενούμενοι. Προσαγωγή Πότσι.

Το αήττητο σερί των Χανίων μπορεί να έφτασε τις 10 αγωνιστικές, όμως το 1-1 με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας στα Περιβόλια δεν παύει να αποτελεί πισωγύρισμα. Οι φιλοξενούμενοι, άλλωστε, έπαιζαν από το 39' με παίκτη λιγότερο, όμως άντεξαν στην πίεση.

Σημειώνεται ότι πριν την έναρξη του αγώνα ο τεχνικός διευθυντής του ΟΦΙ, Λιονέλ Πότσι είχε επεισόδιο με τον πρόεδρο των Χανίων Αντώνη Ροκάκη και τον γενικό διευθυντή, Γιώργο Τουλουπάκη. Η Αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή του, αλλά λίγη ώρα μετά ο Αργεντινός έμεινε ελεύθερος. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν λόγο για «ζούγκλα», υποστήριξαν ότι ο Πότσι οδηγήθηκε στο τμήμα «επειδή τόλμησε να αμυνθεί» και για φιλοξενία που «είχαμε πολλά χρόνια να δούμε».

Ο Στάμου στο 39' αποβλήθηκε για αντιαθλητικό φάουλ στον Μπουρσέλη, όμως στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Μούλερ με σουτ έκανε το 0-1. Παρά το γρήγορο (47') γκολ του Μάναλη, τα Χανιά δεν μπόρεσαν να κάνουν την ανατροπή.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΧΑΝΙΑ - Ο.Φ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ 1-1
Σκόρερ: 48' σουτ Μάναλης - 45' σουτ Μούλερ
Κόκκινη: 39' Στάμου

ΧΑΝΙΑ (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Κατσούρι (71’ Μπουτσάκης), Μπάτζιος, Σέχου, Ρότσα (46’ Σερβιλάκης), Λεμονής, Τσέλιος, Μπουρσέλης, Μανουσάκης (46’ Ιατρούδης), Κόλα (63’ Κοκκίνης) Μάναλης

Ο.Φ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Βαγγέλης Στουρνάρας): Τζελέπης, Στάμου, Μούλερ (90+3′ Χιμένεθ), Τσορνομάζ, Βουό, Κατάλντι, Καρδάρης, Ζήσης, Καζάου (82’ Β. Παπαδάκης), Καραμπέτσος (71’ Καλλιτσουνάκης), Ντέτλερ

Διαιτητής: Χρονάς (Αχαΐας)
Βοηθοί: Βλαχάκης, Δασκαλομαρκάκης (Ρεθύμνου)

Last modified onΠαρασκευή, 19 Μάιος 2023 19:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep