Νέο βήμα ανόδου ο Πανσερραϊκός

Επιστροφή στις νίκες για τα Λιοντάρια, 2-0 τον Παναθηναϊκό Β.

Στις νίκες επέστρεψε την Τετάρτη (19/04) ο Πανσερραϊκός. Μετά την ήττα από τον ΠΟΤ Ηρακλή οι Ερυθρόλευκοι συνάντησαν την αντίσταση του Παναθηναϊκού Β, αλλά στο δεύτερο 45λεπτο είχαν την ουσία και βρήκαν δύο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα (2-0). Έτσι, έκαναν ένα ακόμα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Τα Λιοντάρια θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει πέναλτι στο ξεκίνημα του ματς και σε ανατροπή του Σαΐντ από τον Προδρομίτη. Έχασαν ευκαιρίες για ν' ανοίξουν το σκορ, όμως και οι Πράσινοι ήταν απειλητικοί με τον Ταβάρες. Τελικά, από ασίστ του Σοφιανού ο Μπαΐροβιτς άνοιξε το σκορ στο 71' και στην εκπνοή ο Στίνα με υπέροχο τρόπο από πλάγια θέση διαμόρφωσε το 2-0.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β 2-0
Σκόρερ: 71' σουτ Μπαΐροβιτς, 90' σουτ Στίνα

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παύλος Δερμιτζάκης): Κατσικάς, Ζέρης, Αυλωνίτης, Καρασαλίδης, Πεταυράκης, Θυμιάνης (65' Σοφιανός), Κολομπίνο (86' Στάικος), Στίνα, Κανίς (56' λ.τρ. Μούργος), Κατσαντώνης (65' Μπαΐροβιτς), Σαΐντ (86' Σιόντης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β (Σωτήρης Αντωνίου): Ξενόπουλος, Σιδεράς, Αθανασακόπουλος, Μαρτίνης, Μαντσίνι (58' Καρβούνης), Λάμψιας (74' Κρυπαράκος), Καραμπάς (58' Βουτσάς), Προδρομίτης, Κυριόπουλος (74' Σερπέζης), Ταβάρες, Μπιλάλ (65' Τερεζίου).

Διαιτητής: Μπούτσικος (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Κορωνάς (Πειραιά), Φράγιος (Μακεδονίας)

Last modified onΤετάρτη, 19 Απρίλιος 2023 17:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep