Μόνη 2η η ΑΕΛ

Άνετη νίκη (2-0) στην Ηγουμενίτσα απέναντι στον Θεσπρωτό για τους Βυσσινί.

Θεωρητικά εύκολο έργο είχε η ΑΕΛ την Τετάρτη (19/04) στην Ηγουμενίτσα απέναντι στον ουσιαστικά υποβιβασμένο Θεσπρωτό. Φρόντισε αυτό να το δείξει και στην πράξη, επικρατώντας 2-0. Το τρίποντο αυτό έφερε τους Βυσσινί μόνους στη 2η θέση και ενώ εκκρεμεί η απόφαση του αθλητικού δικαστή για τη διακοπή του ματς με τη Νίκη Βόλου.

Στο 1ο λεπτό ο Όγκμποε βρήκε εκ νέου δίχτυα και έδειξε από νωρίς τον δρόμο για την επικράτηση, ενώ το αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Νικολιάς στο 56'. Οι φιλοξενούμενοι είχαν, βέβαια και το αριθμητικό πλεονέκτημα από το 43', οπότε αποβλήθηκε ο Ραστόκα. Δοκάρια για την ΑΕΛ είχαν οι Όγκμποε (56'), Νίνο (82').

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ - ΑΕΛ 0-2
Σκόρερ: 1' κεφ. Όγκμποε, 56' σουτ Νικολιάς
Δοκάρια: 56' Ογκμπόε, 82' Νίνο
Κόκκινη: 43' Ραστόκα

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Τσιμόπουλος, Ντόντης, Ραστόκα, Τρομπούκης, Ρούσης, Μαρτίνες, Παππάς (70' Μπίκας), Δρίτσας, Κουέβας (57' Πανταζέλος), Καραμποΐκης, Σάνι (57' Χατζάκος).

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου (58' Καλουτσικίδης), Κοσονού (30' λ.τρ. Μαϊδανός), Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Θωμαΐδης (70' Νίνο), Πλέγας, Κ. Παπαγεωργίου (46' Αντράντα), Μαυριάς (46' Νικολιάς), Πεντρόσο, Όγκμποε.

Διαιτητής: Αντωνίου (Αχαΐας)
Βοηθοί: Οικονόμου, Κακαφώνης (Αχαΐας)

Last modified onΤετάρτη, 19 Απρίλιος 2023 17:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep