Επιστροφή με... πισωγύρισμα!

Η Προοδευτική απέσπασε 1-1 στο Ζηρίνειο και υποχρεώσε την Κηφισιά σε στραβοπάτημα.

Η επιστροφή της Κηφισιάς στο Ζηρίνειο μόνο γουρλίδικη δεν ήταν. Η ομάδα των βορείων προαστίων παραχώρησε 1-1 στη μαχητική Προοδευτική και σε συνδυασμό με τη νίκη της Athens Kallithea, η διαφορά τους μειώθηκε στους 5 πόντους, ενώ η πρωτοπόρος έχει ματς περισσότερο.

Η Κηφισιά προηγήθηκε με πέναλτι του Κουρουκίδη στο 20' και αφού ένα λεπτό πριν ο Τετέι ανατράπηκε από τον Πότσι. Στην επόμενη επίθεση, όμως οι Βυσσινί ισοφάρισαν με σουτ του Τσακίρη από γύρισμα του Νταβιώτη. Οι Βυσσινί, μάλιστα, κράτησαν το αποτέλεσμα αυτό ως το φινάλε και μείωσαν τη διαφορά από το Αιγάλεω στους 8 πόντους.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΚΗΦΙΣΙΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 1-1
Σκόρερ: 20' πέν. Κουιρουκίδης - 21' σουτ Τσακίρης

ΚΗΦΙΣΙΑ (Γιώργος Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Βαφέας, Μαζουλουξής (81' Αντερέγκεν), Παυλάκης (57' Νοικοκυράκης), Παπασάββας, Σωτηράκος, Παναγιώτου (57' Προβυδάκης), Γκίνη (71' Καλλέργης), Ταλάλ (81' Πρίτσας), Κουιρουκίδης, Τετέι.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Αστράς, Αλεξίου, Σινγκ, Πότσι, Φαζός, Καρρίκι (59' Αγγελόπουλος), Τσακίρης (77' Μπόρχες), Καπνίδης (64' Μάντιτς), Πίσσας, Νταβιώτης, Παυλίδης (77' Ευθυμίου).

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)
Βοηθοί: Σακκάς (Θεσσαλίας), Νίκζας (Λάρισας)

Last modified onΤετάρτη, 19 Απρίλιος 2023 19:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep