Μονόλογος Χανίων με Απόλλωνα

Οι Κρητικοί υποχρέωσαν την Ελαφρά Ταξιαρχία στην πρώτη ήττα της μετά από 4 μήνες και την άφησαν ακόμα πιο μακριά από την 1η θέση.

Την καλύτερή τους εμφάνιση πραγματοποίησαν τα Χανιά την Τετάρτη (19/04) στα Περιβόλια. Οι Κυανόλευκοι υπερίσχυσαν πλήρως του Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος υποτίθεται «καιγόταν» για τη νίκη και επικράτησαν 2-0, χάνοντας ευκαιρίες για να πανηγυρίσουν μία πολύ πιο ευρεία επικράτηση.

Πρωταγωνιστής των Χανίων ο Μάναλης, ο οποίος βρήκε δίχτυα στο 18' και το 54' και «υπέγραψε» τη νίκη κόντρα στην ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη. Η Ελαφρά Ταξιαρχία ήταν αήττητη 4 μήνες και με το αποτέλεσμα αυτό έχασε εκ νέου έδαφος από την 1η θέση. Μία 1η θέση, βέβαια, η οποία χάθηκε σύμφωνα με τη διοίκησή της μετά το 0-0 με τον Ολυμπιακό Β.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΧΑΝΙΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 2-0
Σκόρερ: 18', 54' σουτ Μάναλης

ΧΑΝΙΑ (Νίκος Μαναρώλης - Σταύρος Λαμπράκης): Καλογεράκης, Κατσούρι (83’ Ιμεραλιλάι), Ρότσα, Μπάτζιος, Γιαμπερέ, Καμαρά (61’ Ναζίμ), Λεμονής, Μπουρσέλης (71’Ιατρούδης), Τσέλιος (83’ Μπουτσάκης), Κόλα (61’ Μανουσάκης), Μάναλης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Σόρτσαν, Κοροβέσης, Λούι (76' Παπαγεωργίου), Ντομίνγκες, Τσελεπίδης, Μωραΐτης (20' λ.τρ. Χαλίμι), Καρίμ, Περέιρα (76' Ερέρα), Κουάδρα, Μουστακόπουλος (58' Λούσινγκερ), Αναστασόπουλος (58' Φατιόν).

Διαιτητής: Ντάουλας (Δυτ. Αττικής)
Βοηθοί: Μαυρουδής (Ηρακλείου), Τοροσιάδης (Μακεδονίας)

Last modified onΤετάρτη, 19 Απρίλιος 2023 16:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep