Θρίαμβος Καλαμάτας στην Αγυιά

Πρώτη εντός έδρας ήττα (2-0) σε επίπεδο πρωταθλήματος μετά από 2 χρόνια για την... αναιμική Παναχαϊκή.

Ντέρμπι γοήτρου ήταν αυτό της Τετάρτης (05/04) στην Αγυιά μεταξύ της Παναχαϊκής και της Καλαμάτας. Οι δύο ομάδες, άλλωστε, έχουν χάσει εδώ και καιρό το τρένο της ανόδου. Η μεσσηνιακή ομάδα, πάντως, εμφανίστηκε πιο έτοιμη γι' αυτό το ματς και πέρασε με νίκη (2-0) από την έδρα των Αχαιών. Η ομάδα της Πάτρας είχε να χάσει στο γήπεδό της σε επίπεδο αγώνων πρωταθλήματος δύο χρόνια...

Στο 2' ο Λουπάνο με κεφαλιά έκανε το 0-1 και η Παναχαϊκή παρότι από το 24' έπαιζε με παίκτη παραπάνω λόγω αποβολής του Τάτου, δεν μπόρεσε να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης. Οι αριθμητικές ισορροπίες αποκαταστάθηκαν στο 64' (αποβολή Τριμμάτη) και στο 89' ο Άλβες σε αντεπίθεση διαμόρφωσε το 0-2 και έφερε την Καλαμάτα στην 5η θέση.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ 0-2
Σκόρερ: 2' κεφ. Λουπάνο, 89' σουτ Άλβες
Κόκκινη: 64' Τριμμάτης - 24' Τάτος

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σούλης Παπαδόπουλος): Θεοδωράκης, Στεργίδης (15' λ.τρ. Τριμμάτης), Τσακμάκης, Τοπάλ (58' Μυτίδης), Λαρέα, Αλεξόπουλος, Μπουρλάκης, Λινάρδος, Τσιάρας, Ν. Καρακλάιτς, Κωνσταντακόπουλος (33' Χαντί).

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Ίλτσο Γκεοργκιόσκι): Ταΐρης, Λιποράσε, Μπαξεβάνος, Λουπάνο, Μόζερ, Άλβες (90' Αρναρέλλης), Καραγκούνης, Τάτος, Βασιλόγιαννης (75' Μπουλάρι), Πασάς (39' Παπατόλιος), Ρόβας (75' Κωνσταντινόπουλος).

Διαιτητής: Ρεντίφης (Αν. Αττικής)
Βοηθοί: Καλαμπόκης (Αιτ/νίας), Βιτσεντζάτος (Αν. Αττικής)

Last modified onΤετάρτη, 05 Απρίλιος 2023 17:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep