Διπλή ανατροπή στην Ευκαρπία

Ο Ηρακλής Λάρισας πανηγύρισε σπουδαίο τρίποντο (3-2) στην έδρα του Μακεδονικού.

Ανανέωσε τις ελπίδες παραμονής ο Ηρακλής Λάρισας και έβαλε σε μπελάδες τον Μακεδονικό. Η θεσσαλική ομάδα σε ένα ματς με διπλή ανατροπή επικράτησε στην Ευκαρπία 3-2 και έπιασε τη Βέροια στη ζώνη παραμονής. Οι γηπεδούχοι, πάντως, έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία.

Ο Ηρακλής Λάρισας προηγήθηκε στο 3' με σουτ του Κέρι και στο 10' ήρθε η ισοφάριση με σουτ του Σιατραβάνη. Η πρώτη ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 39'. Ο Γιαννίτσης ανέτρεψε τον Ζαφειράκη και ο Τσουκάνης με πέναλτι έκανε το 2-1.

Το 2-2 έγινε με σουτ του Γκαρσία στο 62'. Οι του Μακεδονικού διαμαρτυρήθηκαν στον πρώτο βοηθό για οφσάιντ, αλλά ο τελευταίος είχε σηκώσει τη σημαία και την κατέβασε για προηγούμενο ποδοσφαιριστή που δεν ήρθε σε επαφή με τη μπάλα. Η δεύτερη ανατροπή έγινε στο 81' με σουτ του Τασιούλη. Ο Μακεδονικός αύξησε την πίεσή του. Στο 85' ζήτησε πέναλτι για ανατροπή του Σιατραβάνη, αλλά ο διαιτητής δεν είδε παράβαση.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 2-3
Σκόρερ: 10' σουτ Σιατραβάνης, 39' πέν. Τσουκάνης - 3' σουτ Κέρι, 62' σουτ Γκαρσία, 81' σουτ Τασιούλης

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Γιώργος Αμανατίδης): Γουναρίδης, Μπρατσιάνι, Λισγάρας, Σαραγιώτης, Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος (90' Τσιλιγγίρης), Γκέντσογλου (80' Γαρύφαλλος), Σιατραβάνης, Ζαφειράκης (80' Μιλισάβλιεβιτς), Σιμόνι (90' Σαραντίδης).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρήστος Χατζηλιάδης): Παπαγιάννης, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Γκουγκούδης, Καμπέρης, Χατζής, Μπόσιο (58' Τασιούλης) Γκαρσία (90'+4' Συρεγγέλας), Κέρι, Λίταινας (90'+4' Ζαφειρίου), Κάσας (90' Μπάμης).

Διαιτητής: Τσιάρας (Καβάλας)
Βοηθοί: Καρασαββαΐδης, Σακάλογλου (Καβάλας)

Last modified onΚυριακή, 12 Μάρτιος 2023 17:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep