«Αυτοκτόνησε» η Athens Kallithea

Το Αιγάλεω πήρε τον πόντο (1-1) στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η Κηφισιά ήταν η κερδισμένη στο παιχνίδι Αιγάλεω - Athens Kallithea. Η φιλοξενούμενη κρατούσε ως το 90'+4' το πολύτιμο τρίποντο, όμως «πλήρωσε» το γεγονός ότι δεν «καθάρισε» το ματς και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στην εκπονή. Έτσι, η ομάδα του Γιώργου Σίμου αντί να βρεθεί στο -5 από την πρωτοπόρο, είδε τη διαφορά να αυξάνεται στους 7.

Ο Μασιέλ στο 22' με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και αφού αυτή κόντραρε πρώτα στον Παπανικόλα. Η Athens Kallithea έχασε ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ και στο 90'+3' ο Ναμπί... κατάφερε να μη βρει δίχτυα. Το Αιγάλεω βγήκε στην αντεπίθεση και ο Ματέα με σουτ στο 90'+4' διαμόρφωσε το 1-1 και κράτησε το Σίτι στο +5' από τη ζώνη υποβιβασμού.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΙΓΑΛΕΩ - ATHENS KALLITHEA 1-1
Σκόρερ: 90'+4' σουτ Ματέα - 22' σουτ Μασιέλ

ΑΙΓΑΛΕΩ (Θωμάς Γράφας): Σκαφίδας, Μπούσης, Παπανικόλας, Φουρλάνος, Σκεντεράι, Πολυχρόνης, Τσίτσαρης (77' Καμαρά), Βλαχομήτρος (58' Κολλάς), Τσιλιγκίρης (77' Ματέα), Σταματάκης (65' Δημούτσος), Σταματής.

ATHENS KALLITHEA (Γιώργος Σίμος): Στρέζος, Ουές, Καινούργιος, Βλάχος, Κύργιας, Μπουλούλης, Ματίγια, Νίλι (58' Ναμπί), Μασιέλ (90'+2' Κολτσίδας), Κυνηγόπουλος, Λουκίνας (83' Τσιντώνης).

Διαιτητής: Στάμος (Ηλείας)
Βοηθοί: Δ. Βεργέτης (Αργολίδας), Παγουρτζής (Πειραιά)

Last modified onΚυριακή, 12 Μάρτιος 2023 17:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep