Σεφτέ με... νέο διασυρμό!

Ο Θεσπρωτός πανηγύρισε νίκη μετά από 9 μήνες και διέσυρε στην Ηγουμενίτσα με 6-0 τον Απόλλωνα Λάρισας.

 

Ντέρμπι ουραγών στα... χαρτιά ήταν αυτό της Δευτέρας (23/01) μεταξύ του Θεσπρωτού και του Απόλλωνα Λάρισας για την αυλαία της 12ης αγωνιστικής. Η ομάδα της Ηγουμενίτσας όχι μόνο πανηγύρισε την πρώτη της νίκη μετά από 9 μήνες (τελευταία στις 13 Απριλίου απέναντι στον Πανσερραϊκό), αλλά διέσυρε με 6-0 τον Απόλλωνα Λάρισας και τον υποχρέωσε στην 6η του διαδοχική ήττα.

Ο Θεσπρωτός, βέβαια, βρίσκεται στο -7 από τη ζώνη παραμονής και η θεσσαλική ομάδα στο -4 και θα πρέπει να «μεταμορφωθούν» για να κερδίσουν την παραμονή τους στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι, πάντως, κέρδισαν ψυχολογία και ευελπιστούν σε αναρρίχηση. Όσο για τον Απόλλωνα Λάρισας; Έχει ξεμείνει από ποδοσφαιριστές και δεν έχει καλύψει έστω μέρος των κενών ως την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου.

Ο Δρίτσας στο 7' άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και στο 47' με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα «κλείδωσε» το τρίποντο. Στο τελευταίο 15λεπτο ο Απόλλων Λάρισας κατέρρευσε και δέχτηκε 4 ακόμα τέρματα. Ο Ρούσης σημείωσε δύο γκολ (77', 87') και από ένα οι Τσιμόπουλος (πέναλτι στο 85'), Κωνσταντίνου (90'+3').

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ 6-0
Σκόρερ: 7′,47′ σουτ Δρίτσας, 77′,87' σουτ Ρούσης, 85' πέν Τσιμόπουλος, 90'+3' σουτ Κωνσταντίνου

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Τσιμόπουλος, Βασιλάκης (88' Μαρτίνες), Γώγος, Ρίζος, Κωνσταντίνου, Μίγγος (70′ Λύγκας), Πανταζέλος, Χατζάκος, Οικονομίκος (46′ Ρούσης), Μπίκας (79′ Φάκκης), Δρίτσας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Βαγγέλης Στουρνάρας): Οικονομόπουλος, Κοτσιανούλης, Ζαχαράκης, Ποτόσογλου, Μπαλογιάννης, Κλιγγόπουλος, Αυλωνίτης (66′ λ.τρ. Χουμόλι), Χαλάτσης, Καλούσης, Διβανές (52′ Μπεκιαρίδης), Νούσιος.

Διαιτητής: Αργυρός (Πέλλας)
Βοηθοί: Λιόντος (Ηπείρου), Δέλλιος (Πέλλας)

Last modified onΔευτέρα, 23 Ιανουάριος 2023 16:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep