Δούλεψαν για την Κηφισιά

Η Athens Kallithea ήταν η κερδισμένη του 1-1 με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο του Πανιωνίου.

Το ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής στον Β' όμιλο της Super League 2 νικητή δεν είχε. Ωστόσο, αν κάποιος βολεύτηκε περισσότερο από το 1-1 στο γήπεδο του Πανιωνίου μεταξύ του Απόλλωνα Σμύρνης και της Athens Kallithea αυτή ήταν η δεύτερη.

Η ομάδα του Γιώργου Σίμου δεν κατάφερε μεν να διατηρήσει το προβάδισμα που πήρε στο 20' με τον Λουκίνα, διεύρυνε δε το αήττητο σερί της και αν πάρει στα χαρτιά τα παιχνίδια με Ολυμπιακό Β και Επισκοπή, τότε θα φτάσει τους 26 πόντους. Η Κηφισιά, χωρίς να υπολογίζεται το παιχνίδι με τους Πειραιώτες, έχει 28 και αναμένεται να φτάσει τους 31.

Όσο για τον Απόλλωνα; Έμεινε στους 24 βαθμούς, στην ουσία επτά πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Κηφισιά και είχε την 3η «εντός έδρας» απώλεια μετά την ήττα από την Καλαμάτα και την ισοπαλία με το Αιγάλεω.

Η Ελαφρά Ταξιαρχία είχε μεγάλη ευκαιρία ν' ανοίξει το σκορ με το δοκάρι του Κουάδρα στο 18' και δύο λεπτά αργότερα βρέθηκε πίσω στο σκορ. Από πάσα του Τσιντώνη ο Λουκίνας έκανε το 0-1 και ανάγκασε τους γηπεδούχους ν' αυξήσουν την πίεσή τους. Ο Καρίμ στο 49' είχε δοκάρι και εν τέλει το 1-1 ήρθε στο 80'. Από σέντρα του Περέιρα ο Μωραΐτης με κεφαλιά διαμόρφωσε το 1-1.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ATHENS KALLITHEA 1-1
Σκόρερ: 80' κεφ. Μωραΐτης - 20' σουτ Λουκίνας
Δοκάρι: 49' Καρίμ - 18' Κουάδρα

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Τάτσης): Κότσαρης, Λούι (82' Κρητικός), Οντόνε, Ντομίνγκες, Τσελεπίδης, Φατιόν (63′ Πατάπης), Μουστακόπουλος (63′ Περέιρα), Χαλίμι, Κουάδρα (46′ Ερέρα), Μωραΐτης, Καρίμ (68′ Σίγκνεβιτς).

ATHENS KALLITHEA (Γιώργος Σίμος): Στρέζος, Τσιντώνης (69′ Ιωαννίδης), Μπουλούλης, Ρέντζας, Σαντάνα (74' Λάσκαρης), Βασιλούδης (85' Κύργιας), Λουκίνας (69′ Νίλι), Κυνηγόπουλος, Κολτσίδας, Βλάχος, Μασιέλ (85' Περέιρα).

Διαιτητής: Τζαμουτζαντώνης (Χίου)
Βοηθοί: Στάικος (Λασιθίου), Νίκζας (Λάρισας)

Last modified onΔευτέρα, 23 Ιανουάριος 2023 17:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep