Ασταμάτητος ο ΠΑΟΚ Β

Ο Δικέφαλος του Βορρά κατέκτησε το 5ο διαδοχικό τρίποντο, επικρατώντας 3-0 του ουραγού Ηρακλή Λάρισας που ακόμα ψάχνει γκολ και βαθμό.

Ήταν το φαβορί και το απέδειξε. Ο ΠΑΟΚ Β κατέκτησε το απόγευμα της Κυριακής (11/12) την 5η διαδοχική του νίκη στον Α' όμιλο και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα. Ο ουραγός και εξαιρετικά αδύναμος Ηρακλής Λάρισας άντεξε για ένα ημίχρονο στο γήπεδο του Μακεδονικού. Στο δεύτερο δέχτηκε 3 γκολ και συνεχίζει να ψάχνει όχι μόνο τον πρώτο του βαθμό, αλλά και το πρώτο γκολ στο πρωτάθλημα.

Στο 52' από κόρνερ του Γρόσδη ο Μιχαηλίδης με κεφαλιά έκανε το 1-0. Χάθηκαν ευκαιρίες με τους Τασιούρα, Σπυράκο, Τζίμα και το 2-0 ήρθε στο 86' με σουτ του Δαρέλα από πάσα του Σπυράκου. Το 3-0 διαμόρφωσε στο 89' με προβολή ο Γρόσδης από φάουλ του Μιχαηλίδη.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΑΟΚ Β - ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 3-0
Σκόρερ: 52' κεφ. Μιχαηλίδης, 86' σουτ Δαρέλας, 89' σουτ Γρόσδης

ΠΑΟΚ Β (Πάμπλο Γκαρσία): Μοναστηρλής, Τσοπούρογλου (46' Γρόσδης), Γιαξής, Μιχαηλίδης, Μορικέλι, Μελετίδης, Νινούα (46' Τασιούρας), Μπράντονιτς (59' Σπυράκος), Σμυρλής, Χατζηστραβός (75' Δαρέλας), Πανίδης (46' Τζίμας).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Κουτζαβασίλης, Λαγωνίδης, Στ. Καψάλης, Γκουγκουλίδης, Μπαλαμώτης (71' Μπάτροβιτς), Μπάμης, Τασιούλης, Δοδοντσάκης, Τσιμίκας, Λεσάι (78' Χρηστίδης), Ευθυμιάδης (58' Συρεγγέλας).

Διαιτητής: Σταφυλάς (Ξάνθης)
Βοηθοί: Δανδανόπουλος, Χρυσέλης (Ξάνθης)

Last modified onΚυριακή, 11 Δεκέμβριος 2022 18:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep