«Ανεβαίνει» ο Πανσερραϊκός

Δεύτερο διαδοχικό τρίποντο για τα Λιοντάρια που υποχρέωσαν τον Μακεδονικό στη 2η φετινή του ήττα.

Το χαμένο έδαφος του πολύ άσχημου ξεκινήματος έχει αρχίσει να καλύπτει ο Πανσερραϊκός. Τα Λιοντάρια πανηγύρισαν την Κυριακή (11/12) τη δεύτερη διαδοχική τους νίκη (2-0) μετά από αυτή κόντρα στον Παναθηναϊκό Β και υποχρέωσαν τον Μακεδονικό στη δεύτερη ήττα του. Έτσι, τον έπιασαν στην 4η θέση και παραμένουν στο -5 από την ΑΕΛ, αλλά με αγώνα λιγότερο.

Οι φιλοξενούμενοι άντεξαν για ένα ημίχρονο στις Σέρρες και κάτω από καταρρακτώδη βροχή. Τελικά, το 1-0 ήρθε με σουτ του Κανίς στο 51'. Πέντε λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για ανατροπή του Ζέρη, έχασαν ευκαιρίες με τον Στίνα, αλλά στις καθυστερήσεις βρήκαν στόχο. Από πάσα του Ανάκογλου ο Σοφιανός διαμόρφωσε το 0-2, σε μία συνεργασία μεταξύ δύο νεοεισελθόντων.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ 2-0
Σκόρερ: 51' σουτ Κανίς, 90'+2' σουτ Σοφιανός

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παύλος Δερμιτζάκης): Γιαννίκογλου, Ζέρης, Πεταυράκης, Καρασαλίδης, Παντεκίδης, Σιόντης (83' Δημητρίου), Στίνα (88' Ανάκογλου), Θυμιάνης, Μούργος (83' Σοφιανός), Κανίς (88' Γιανναράκης), Σαΐντ (68' Κατσαντώνης).

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Γιώργος Αμανατίδης): Γουναρίδης, Μπρατσιάνι, Λισγάρας, Σαραγιώτης, Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος, Τσιλιγγίρης (78' Τσιφτσί), Γαρύφαλλος, Μιλισάβλιεβιτς (63' Ζαννάκης), Σιμόνι (78' Σαραντίδης).

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
Βοηθοί: Λιόντος (Ηπείρου), Τζιώτζιος (Θράκης)

Last modified onΚυριακή, 11 Δεκέμβριος 2022 18:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep