Πόντος στις καθυστερήσεις

Η Επισκοπή προηγήθηκε στο 90' του Ολυμπιακού Β, όμως οι Πειραιώτες πήραν ισοπαλία (1-1) με γκολ στο 93'.

Στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων έχασε η Επισκοπή την ευκαιρία να πανηγυρίσει τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό Β. Οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1 με γκολ που σημειώθηκαν στο φινάλε του ματς στο ΔΑΚ Γάλλου και ενώ οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 57' (αποβολή Μαυρουδή).

Σημειώθηκαν αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν και στο 90' ο Κρίκλοου που είχε περάσει ως αλλαγή έκανε την ασίστ για τον Χοβανισιάν, ο οποίος με σουτ άνοιξε το σκορ. Ωστόσο, η ομάδα του Ρεθύμνου δεν κράτησε το προβάδισμα παρότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω. Στο 93' ο Λιάτσος εκτέλεσε φάουλ, ο Καλογεράκης απέκρουσε και στην επαναφορά ο Κατσουλίδης διαμόρφωσε το 1-1.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β 1-1
Σκόρερ: 90' σουτ Χοβανισιάν - 90'+3' σουτ Κατσουλίδης
Κόκκινη: 57' Μαυρουδής

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Σάκης Παπαβασιλείου): Καλογεράκης, Πολίτης, Κούτσιας, Κεφαλάς, Λάμτσε, Εμπουέλε, Σαμουρκασόβι (59' Κρίκλοου), Σκεντεράι (83' Νταμπίζας), Σταθόπουλος (73' Βουκελάτος), Χοβανισιάν, Παπαδόπουλος (73' Αμπόφο).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β (Γιάννης Οκκάς): Στουρνάρας, Αποστολόπουλος (87' Κεραμίδας), Νταμπό, Κωστή (87' Λιάτσος), Νίκολιτς (87' Κατσουλίδης), Μαυρουδής, Μαρίνος (72' Κουτσίδης), Βοΐλης, Χρυσόπουλος, Κινκουέ, Καράκουτης (60' Τσέλιος).

Διαιτητής: Κρασαγάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Κομισοπούλου (Χανίων), Μάτσας (Ηρακλείου)

Last modified onΣάββατο, 05 Νοέμβριος 2022 18:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep