Γκέλαρε ο Πανσερραϊκός

Ο Θεσπρωτός απέσπασε 1-1 στις Σέρρες. Δύο δοκάρια οι φιλοξενούμενοι, ένα τα Λιοντάρια.

Θύμα έκπληξης, δεδομένων των υψηλών στόχων που έχει, έπεσε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Πανσερραϊκός. Οι Ερυθρόλευκοι αν και εμφανίζονταν ως μεγάλο φαβορί για την επικράτηση, έμειναν στο 1-1 με την αξιόμαχη ομάδα της Ηγουμενίτσας και έδειξαν ότι χρειάζονται πολλή δουλειά.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο δοκάρια ως το 25' του αγώνα με τους Βασιλάκη (4'), Δρίτσα (25'), ενώ τα Λιοντάρια είχαν δοκάρι με τον Καρασαλίδη στο 63'. Ωστόσο, πέντε λεπτά αργότερα από πάσα του Διγκόζη ο Δρίτσας έβαλε σε θέση οδηγού τον Θεσπρωτό. Το μόνο που κατάφερε ο Πανσερραϊκός ήταν να ισοφαρίσει στο 80' με πέναλτι του Σαΐντ έπειτα από ανατροπή του Κατσαντώνη από τον Τσιμόπουλο.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ 1-1
Σκόρερ: 81' πέν. Σαΐντ - 68' σουτ Δρίτσας
Δοκάρι: 63' Καρασαλίδης - 4' Βασιλάκης, 25' Δρίτσας

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γιαννίκογλου, Δεληγιαννίδης (72' Ζέρης), Πεταυράκης, Καρασαλίδης, Παντεκίδης, Σιόντης (77' Στίνα), Σιοφανός (72' Θυμιάνης), Ανάκογλου (63' Κατσαντώνης), Μούργος (77' Μυστακίδης), Κανίς, Σαΐντ.

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Τσιμόπουλος, Βασιλάκης, Γώγος, Ρίζος, Βαλέντε, Μίγγος, Διγκόζης (82' Πανταζέλος), Μπίκας (65' Λύγκας), Δρίτσας (82' Μαντζουρανάκης), Κωνσταντίνου, Μπονίγια.

Διαιτητής: Γιουματζίδης (Πέλλας)
Βοηθοί: Δέλλιος (Πέλλας), Τσικλητάρη (Πιερίας)

Last modified onΚυριακή, 06 Νοέμβριος 2022 13:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep