Οι αντοχές του Φερνάντες

Ο Ντάριο Φερνάντες πέρασε εργομετρικές εξετάσεις στον Ολυμπιακό Βόλου και αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας αν όλα είναι εντάξει. Ο Ντάριο Φερνάντες πέρασε εργομετρικές εξετάσεις στον Ολυμπιακό Βόλου και αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας αν όλα είναι εντάξει.

Ο 37χρονος Αργεντίνος δεν πέρασε τα εργομετρικά στον Βόλο και η διοίκηση του Ολυμπιακού δεν θα προχωρήσει στην απόκτηση του. 

Ο Ντάριο Φερνάντες συστήθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο ως ο “ινδιάνος” του Πανιωνίου το μακρινό πλέον 2005 και έμεινε στην πλατεία για τρία χρόνια πριν φύγει για την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Επέστρεψε για μια σεζόν στον Άρη (2009-10) όπου αγωνίστηκε σε 28 ματς χωρίς να σημειώσει γκολ και στη συνέχεια επέστρεψε στο Ισραήλ μέσω Κύπρου. Πλέον έχει φτάσει τα 37 του χρόνια, αλλά η ποδοσφαιρική του κλάση μπορεί να κάνει την διαφορά και σε αυτή την ηλικία στο πρωτάθλημα της Football League.

Ο Αργεντίνος θα περάσει από εργομετρικές εξετάσεις, θα κάνει προπονήσεις με την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου ώστε να διαπιστωθεί σε τι επίπεδο βρίσκεται και στη συνέχεια θα κριθεί αν μπορεί να βοηθήσει ώστε να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας. Ο επιτελικός μέσος, πάντως, έχει τη διάθεση να συνεχίσει το ποδόσφαιρο και φυσικά ίσως να κλείσει την καριέρα του στην Ελλάδα που αγαπήθηκε τόσο πολύ από τους φίλους του Πανιωνίου.

Το απόγευμα της Κυριακής δεν κατάφερε να περάσει τα όρια των εργομετρικών εξετάσεων και έτσι η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου δεν αναμένεται να προχωρήσει στην συνεργασία μαζί του. 

Last modified onΚυριακή, 26 Ιούλιος 2015 23:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep