Στο γήπεδο μετά τα εργομετρικά

Αρκετό κόσμο αναμένεται να έχει η πρώτη συγκέντρωση του Ολυμπιακού Βόλου την Δευτέρα (27/7) στο ΕΑΚ Βόλου. Αρκετό κόσμο αναμένεται να έχει η πρώτη συγκέντρωση του Ολυμπιακού Βόλου την Δευτέρα (27/7) στο ΕΑΚ Βόλου.

Την Δευτέρα (27/7) στις 7:30 στο ΕΑΚ Βόλου θα γίνει η πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού Βόλου.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Βόλου πέρασαν από εργομετρικές εξετάσεις το Σαββατοκύριακο ώστε ο νέος τεχνικός της ομάδας Απόστολος Χαραλαμπίδης και οι συνεργάτες του να έχουν στα χέρια τους τις “μετρήσεις” και να δουλέψουν σωστά στο διάστημα της προετοιμασίας.

Στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας που θα γίνει στο ΕΑΚ στις 19:30 θα υπάρχουν οι 20 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο ρόστερ και στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να προστεθούν ακόμη επτά με οκτώ ονόματα ώστε να έχει τις επιλογές που χρειάζεται το τεχνικό επιτελείο.

Στόχος όλων είναι να έχουν ολοκληρωθεί οι περισσότερες κινήσεις μέχρι τις 7 Αυγούστου που θα αναχωρήσει η ομάδα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Καρπενήσι. Οι ποδοσφαιριστές θα μείνουν εκεί μέχρι τις 19 Αυγούστου και στο διάστημα αυτό θα γίνουν φιλικές αναμετρήσεις με ομάδες που θα βρίσκονται στο ίδιο κέντρο ώστε να φανούν και τα πρώτα σημάδια της δουλειάς, όπως και τα σημεία που χρειάζονται βελτιώσεις.

Last modified onΚυριακή, 26 Ιούλιος 2015 19:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep