Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κλειστές πόρτες για Ηρακλή

Ο Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε ότι η θύρα των φιλοξενούμενων θα είναι κλειστή στο ματς με τον Ηρακλή.

Η πληροφόρηση που αναφέρει ότι οι οπαδοί του «Γηραιού» σκοπεύουν να δώσουν το «παρών» στον αγώνα της Τετάρτης (22/05) με τον Ολυμπιακό Βόλου ανάγκασε τους «ερυθρόλευκους» να εκδώσουν ανακοίνωση και ουσιαστικά να ζητήσουν από τους φιλοξενούμενους να μην μεταβούν στο Πανθεσσαλικό. Σημείωσε ότι στο πλαίσιο της ανταποδοτικότητας και του fair play δεν χορηγεί εισιτήρια (δεν είχε πάρει στον πρώτο γύρο) και τόνισε ότι η θύρα των φιλοξενούμενων θα παραμείνει κλειστή.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ενημερώνει για άλλη μια φορά τους φιλάθλους και τη διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής, ότι στα πλαίσια της ανταποδοτικότητας και του fair play δεν θα χορηγήσει εισιτήρια στους φιλάθλους του Ηρακλή.

Η θύρα των φιλοξενουμένων θα παραμείνει κλειστή, καθώς υπάρχει απαγόρευση μετακίνησης οπαδών από την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου σε συνεργασία με την αστυνομία και με την εταιρεία security δεν θα επιτρέψουν την είσοδο στους φιλάθλους του Ηρακλή και κάνουμε έκκληση να σεβαστούν την απόφαση αυτή.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και τα γραφεία των οργανωμένων «Austrian Boys» στην Αγ. Δημητρίου, μόνο με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, καθώς επίσης και την ημέρα του αγώνα από ειδικό εκδοτήριο που θα βρίσκεται έξω από το γήπεδο από τις 15:00.

Υ.Γ. : Σήμερα, Τρίτη 21 Μαΐου 2013 και ώρα 21:00, στα γραφεία των οργανωμένων «Austrian Boys» θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, ώστε να προστατέψουμε τόσο την ομάδα μας όσο και την πόλη μας».

Last modified onΤρίτη, 21 Μάιος 2013 12:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep