Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μεγαλειώδης παρουσία»

Η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου ευχαρίστησε τους οπαδούς. Ξεσηκωμός ενόψει Ηρακλή.

Οι «ερυθρόλευκοι» στα τελευταία ματς που «καίνε» έχουν ανάγκη τους οπαδούς τους και εκείνοι έκαναν το καθήκον τους στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πιερικό. Έντυσαν στα κόκκινα το γήπεδο της ομάδας της Κατερίνης, έσπρωξαν τον Ολυμπιακό Βόλου στο πολύτιμο τρίποντο και μία ημέρα μετά η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση και έκανε λόγο για μεγαλειώδη παρουσία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης:

«Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ευχαριστούν θερμά για την άψογη συμπεριφορά του όλο το φίλαθλο κόσμο που ταξίδεψε και παρευρέθηκε χθες στον κρίσιμο αγώνα της ομάδας μας με τον Πιερικό στη Κατερίνη. Η μεγαλειώδης και δυναμική παρουσία του, εμψύχωσε παίκτες και προπονητές, και συνετέλεσε τα μέγιστα στην επίτευξη της μεγάλης επιτυχίας της ομάδας μας».

Το τρίποντο αυτό τόνωσε το ηθικό των ποδοσφαιριστών και, φυσικά, ζέστανε τους οπαδούς, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν δυναμικό «παρών» στην εντός έδρας αναμέτρηση της Τετάρτης (22/05) με τον Ηρακλή στο Πανθεσσαλικό. Οι Ολίσε, Γιενγκά επιστρέφουν στη διάθεση του Γιώργου Βαζάκα, οι Πινδώνης, Κωστούλας προφυλάχθηκαν και ο Σολάκης έπαιξε για ένα ημίχρονο, προκειμένου άπαντες να είναι έτοιμοι για το ντέρμπι με τον «Γηραιό».

Τα εισιτήρια με Ηρακλή

Από τη Δευτέρα (20/05) το απόγευμα ξεκινά και η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον Ηρακλή, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει:

«Την Τετάρτη 22 Μαΐου 2013 και ώρα 18:00, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για τον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου – Ηρακλής.
Οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα είναι 7 & 5 ευρώ και έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

- Γενική Είσοδος 7 Ευρώ, άνω διάζωμα στο στέγαστρο και γενικά στις θέσεις των Special, με είσοδο από τη 2η πεζογέφυρα, πέταλο και ανατολική κερκίδα με είσοδο από τη 1η πεζογέφυρα

- 5 Ευρώ, για γυναίκες και παιδιά Γυμνασίου - Λυκείου, με είσοδο από τη 1η και 2η πεζογέφυρα.

Δωρεάν είσοδος για παιδιά Δημοτικού και για τα Α.Μ.Ε.Α.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινάει από σήμερα το απόγευμα, Δευτέρα 20 Μαΐου 2013, από τα εξής σημεία: 

- Γραφεία της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, τηλ: 24210 60350, καθημερινά 09:00 - 14:30 & 18:00 - 21:00

- Γραφεία των οργανωμένων φιλάθλων AUSTRIAN BOYS, Aγ. Δημητρίου 19, Βόλος, τηλ: 24212 12233

Την ημέρα του αγώνα, Τετάρτη 22 Μαΐου 2013, η πώληση των εισιτηρίων από τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ξεκινήσει τρεις ώρες πριν την έναρξή του (από τις 15:00).

*Επισημαίνεται ότι η προμήθεια των εισιτηρίων και η είσοδος των φιλάθλων στο γήπεδο θα πραγματοποιείται μόνο με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας».

Last modified onΔευτέρα, 20 Μάιος 2013 14:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep