Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Διπλή διάψευση Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός Βόλου διέψευσε τα σενάρια αποχώρησης του Σπύρου Γόγολου και έδειξε ενοχλημένος που διέρρευσε η πρόσληψη του Θάνου Θεοδώρου.

Οι «ερυθρόλευκοι» έπειτα από την αποχώρηση του Άκη Πέτρου παρουσίασαν στην προπόνηση τον Θάνο Θεοδώρου, ο οποίος θα βρίσκεται στον πάγκο στον αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών. Ωστόσο, δεν ήθελαν να δημοσιοποιηθεί η πρόσληψή του, γι’ αυτό σε ανακοίνωσή τους υποστήριξαν ότι παραμένει αγνός φίλαθλος της ομάδας. Παράλληλα, χαρακτήρισαν κακόβουλα τα ρεπορτάζ που ήθελαν τον Σπύρο Γόγολο να αποχωρεί. Αναλυτικά η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανέφερε:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ υπενθυμίζει στους φιλάθλους της ότι για θέματα που αφορούν την ομάδα ενημέρωση υπάρχει αποκλειστικά και μόνο από το επίσημο site της ΠΑΕ. Όλα τα κακόβουλα ρεπορτάζ που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες σκοπό έχουν να πλήξουν την ηρεμία της ομάδας και να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Διευκρινίζεται ότι ο Σπύρος Γόγολος ανήκει στο δυναμικό της ομάδας και είναι ένας εκ των αρχηγών, και ο Θάνος Θεοδώρου υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία και παραμένει ένας αγνός φίλαθλος της ομάδας».

Last modified onΤετάρτη, 08 Μάιος 2013 15:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep