Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καραγιάννης: «Δεν είμαι αισιόδοξος»

Ο εκπρόσωπος των υποψήφιων επενδυτών στον Ολυμπιακό Βόλου, Δημήτρης Καραγιάννης τόνισε ότι ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης έχει βάλει 50.000 ευρώ από την τσέπη του.

Ο Καραγιάννης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 89,5 και αναφέρθηκε στην ανακοίνωση του Παναγιώτη Μποτσιβάλη μέσω της οποίας ουσιαστικά απέρριψε την πρόταση μεταβίβασης των μετοχών. Μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Δεν είμαι αισιόδοξος πλέον ότι μπορεί να προχωρήσει αυτή η πρόταση γιατί δεν μπορούμε να καταλάβουμε τις προθέσεις του κ. Μποτσιβάλη. Το σίγουρο είναι ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου «πωλείται». Οι αποδείξεις αυτών που λέω είναι ότι κατά τη συνάντησή μας την Κυριακή στο ξενοδοχείο "Valis", ο κ. Μποτσιβάλης δεσμεύτηκε ότι θα απαντήσει ως την Τετάρτη και μάλιστα η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ έγραφε πως η προσφορά θα πρέπει να είναι έγγραφη.

Από τον κ. Μποτσιβάλη μας χωρίζουν 100.000 ευρώ. Το ποσό που δίνουμε είναι 200.000 σε δόσεις, καθώς τα χρήματα αυτούς τους καιρούς δεν περισσεύουν και θα θέλαμε να τα χρησιμοποιήσουμε για την ενίσχυση της ομάδας. Έχουμε υπολογίσει πως από την τσέπη του ο κ. Μποτσιβάλης έχει βάλει 50.000. Είχαμε φτάσει κοντά σε συμφωνία, όμως ο κ. Μποτσιβάλης την τελευταία στιγμή έκανε πίσω.

Ελπίζουμε πως ο Μποτσιβάλης έχει τις μετοχές, γιατί οι νομικοί μου σύμβουλοι μου λένε πως τίποτα δεν είναι σίγουρο και, μάλιστα, στον κόσμο κυκλοφορεί η φήμη, πως ο κ. Μποτσιβάλης δεν τις έχει και γι' αυτό δεν μπορεί να τις μεταβιβάσει. Τον εαυτό μου τον είχα θέσει στη διάθεσή του από το καλοκαίρι, όμως η απάντησή του ήταν πως θα σε χρειαστώ όταν η ομάδα καταταχθεί σε κατηγορία. Με ζήτησε να συμμετάσχω στη διοίκηση σε επαφή που είχαμε τέλη Νοεμβρίου και υποψιάζομαι πως αυτό έγινε γιατί άρχισαν οι οικονομικές δυσκολίες της ομάδας. Γι' αυτό κι εγώ αρνήθηκα.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Μποτσιβάλης εννοεί να πληρώσουμε εμείς τις μεταγραφές που έχουμε βολιδοσκοπήσει και μάλιστα εφόσον εγκριθεί από το τεχνικό επιτελείο. Εμείς οι πέντε, δέκα, δεκατέσσερις που συμμετέχουμε στο πολυμετοχικό σχήμα, θέλοντας να δείξουμε ευγνωμοσύνη για την μέχρι τώρα προσφορά του κ. Μποτσιβάλη του δίνουμε τη δυνατότητα να κρατήσει και το 10% των μετοχών. Τελεσίγραφα δεν βάζουμε, όμως χάνεται πολύτιμος χρόνος όσο δεν απαντά στην πρότασή μας».

Last modified onΠαρασκευή, 04 Ιανουάριος 2013 14:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep